perjantai 14. tammikuuta 2011

tottahan

se ruokapaikka eilen löyty ku aikamme kävltiin. Kadunvarsiravintola ja taas tuli todettua, että hyvää voi saada halvalla ja juuri näistä paikoista. Ruokana oli basilika-kanaa, pikkusimpukoita ja muutama iso simpukka. Ja ruokajuomana raikas soodavesi. Joten tälläkertaa ruokailuun ei paljoa aikaa tuhlaantunut vaikka siinä mukava olikin kadun meininkiä samalla kattella. Siitä sitte käveleksimme hotellille pikkuusen toista reittiä ja taas oli baaria baarin vieres. Ihme kyllä kukaan ei mua kyselly drinkille? Miksiköhän? No, tiitä sitte hedelmäkojun kautta hotellille ja ajois nukuksimaan.
Aamun tai aamupäivän suunnitelmana olikin rantakeikka ja näin myös teimme ja valitsimme Jomptien-beachin ja sinne matkasimme lavataksilla huikeilla hinnoilla. Ranta oli kohtuullisesti miehitetty, tuntui enimmäkseen olevan slaavilasiperäistä porukkaa. Hyvin sinne mahtui kuitenkin ja tunnin verran siinä tuli D-vitamiinivarastoja täydennettyä. Lopuksi pieni patsastelu rannalla ja meressä kastautuminen, aidatulla alueella toki. Olikohan se viime vai edellisellä viikolla kun täällä kuoli kaksi turistia ja toisen yli ajettiin vesijetillä ja toinen jäi banaaniveneen alle. Mutta nämä poijuilla aidatut alueet on siinä mielessä turvallisa ja ei tartte koko aikaa kattella että mistä tulee ja mikä. Ne jetit ku kulkevat aikamosita vauhtia.
Siitä sitte olikin mukava hypätä lavatkasiin ja huristella melkein hotellille asti. Rannalla olimme nauttineet lounaaksi riisiä, katkarapukeittoa ja grillattuja jättikatkiksia ettei varsinaista nälkää ollu. Mutta friteeratut banaanit maistuu aina välipalaksi. Illan suunnitelmiin kun kuuluu käydä nauttimassa BBQ-ateria tuossa kohtuullisen lähellä. Ja sen tietäen ei viitti turhia ittiään täytellä, siinä on sitte sitä syömistä vaikka kuinka ja vaikka kuinka kauan.
Tänään päättyi se mun aloittama tehokuuri ja nyt lasissa raikas Ss-sooda, lisää sitte ehtoommalla.
Nyt televisiosta pukkaa varsinaista toimintaskiviä, ettei paremmasta väliä. Josko yrittääs pääsiskö juoneen? Tai jotain muuta? Täältä tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti