keskiviikko 5. tammikuuta 2011

ja vielä

26.12.2010 ja paikka sama Wangluk.
19.11
Eilen vietettiin varsinaista joulujuhlaa tai miksi sitä ny täälä sitte halutaankaa kutsua. Oltiin jo aamulla kohta neljän jälkeen liikkeellä ja SamChukin aamutorilla ruokahankinnoolla. Mukaan tarttui niin sikavainaata, kanaa, kalaa ja jos jonkimmoosta muuta tarpeellista. Illalla sitte viriteltiin tuohon etupihalle grillit sun muut systeemit ja Tip oli pääemäntänä ja hääräs ku viimeestä päivää. Mun hommaksi jäi vain istua ja syödä. Ja ruokaa tuli eteen tasaseen tahtiin ja kaikki oli niin ristuksen hyvää. Ja ruokajuomana SangSom reilusti soodavedellä lantrattuna tuntui vain yllyttävän syömään enemmän. Tätä ruokailua kesti kolmisen tuntia, että väkisinki siinä täyteen tuli vaikka kuinka koitti olla hötkyylemättä. Erityysesti tykkään grillatusta maksasta ja siihen ku sitte sellaanen passeli dippisoosi niin johan uppos. Yuntuu se tyyli olevan tääläki aikalailla samanmoonen, jotta vetäästään ittensä viittävaille ähkyyn. Ntai oikiastaan näillä ruuilla ei tuu sellaaseen ähkyyn ku kotoosilla joulueineillä lanttuloorineen kaikkineen. Eileen ei riisiä ollu tarjolla ollenkaa, mutta keittoa oli ja siinä kaikemmoosia kasviksia ja jopa kananmunaaki taisi siinä olla.
Ilta päätettiin kuitenki hyväs järjestykses ja vieraatki lähti kohtuullises aijas ja siinä otettiin vielä muutamat kupposet ja olikin aika siirtyä mahan viereen pötkölleen.
Ja johan moisen einehtimisen jälkeen unikin maistui.
Aamulla olikin tilanne jo aivan toisemmoonen. Näläkä oli kumminki hiipiny ovelasti ja Tip laitteli pekoniaamupalan jo kohta kymmenen mais. Sillä syömisellä mentiinki pitkälle iltaan ja söinki tuossa vasta kuuden jälkeen ja nyt kevyesti riisiä, kasviksia ja sellaasta aiva loistavaa kalamakkaraa paistettuna. Ja tänään on ollukki sitte vesipäivä ja tekee eetvarttia juoda pelkästään vettä ja muita juomia.
Joten tässä sitä nyt vain oleskellaan ja odotellaan, että kehtais mennä makuulle. Kovin aikaasen en voi sitä tehdä, ettei tartte niin aikasin nousta kuhkimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti