tiistai 11. tammikuuta 2011

jotta

josko pikkuusen koittaa täydentää tuota äskettäistä jonka tuossa nettipaikas kirioottelin. Samoon kävi skypettelyn kans ku kävi Joulukalenterille elikkäs yhteys alako pätkimään ja hermothan siinä menee. Ja näillä pituuksilla on se taipumus, ettei ne aiva heti parane ja palaudu vaan siihen saattaa mennä aikaa. Mutta ehdimme toki mäkivouhkarin kassa vissiin nen tähdellisimmät jutut vaihtaakki. Ja jatketaan siitä sitte toisella ekrralla. Äiteemuorillekki tuli soitettua ja puhuttua saldo nollille, että eiku seiskalle hakemaan lisää aikaa.
Nyt Tip tuli ja toi tullessaan tikkumaksaa ja kanaa ja sehän vain passaa tässäki vaiheessa. Se täytyy kyllä todeta, että huolenpidon tasossa ei ole moittimista elikkäs hyvin menee silläki saralla.
No nyt kun tuo Tip tuohon tuli niin keskittyminen herpaantui ja taidan siirtyä seurustelulinjalle. Joten täältä tähän. Ja jos joku vielä ihmettelee, että miksi välillä on ääkköset ja välillä ei niin tulkoot kerrotuksi että nämä sepustukset joissa ne on kirjoittelen omalla koneella ja nuo muut paikallisilla. Ettäs siitä saitte. Ja nyt viiden jälkeen teimme ensimmäisen tiedustelun koskien hyvän ystäväni toivetta saada HD-paita. Ei vielä tuolta torilta löytynyt, mutta jäsen A tiesi kertoa mahdollisia paikkoja ja oli Tipkin niitä pienellä torireissullaan nähnyt. Ongelmaksi saattaa tulla se, että löytyykö tarpeeksi niitä X:iä... No, se nähdään tuonnempana. Tuolla torilla oli enemmäkseen naisille suunnattua tuo vaatepuoli ja se varsin ymmärrettävistä syistä. Puolet torista ruokaa ja toinen vaatetta ja muuta joutavaa kuten tekokynsiä. Toki tuli Elevenistä haettua lisälatinkia puhelimeen, että voi vaikka Suomeen kilautella niin halutessaan.
Nyt lasiin seittari 100Pipersiä ja odotellaan jäsen A:ta ja tuumataan että minne neinehtimään. Että täältä nyt tähän ja olokaa ihimisiksi. Moon taatusti! SURE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti