sunnuntai 9. tammikuuta 2011

jotta

ei meinannukkaa jäädä eilinen muistelematta. Päivä alkoi niinku kaikki muutkin aamupalalla jonka jälkeen siirryimmekin kave... eiku naamatutun kanssa Jomptien-beachilla YK-slangin mukaan repimään supaa. Ja sitä revittiinki siinä peräti parisen tuntia ja koska insinööri oli matkassa tapahtui kyljen kääntö ajastettuna. Ilman ylävitosia kuitenki. Ja siinä rannallahan on kaikki palvelut kohillaan, juomaa sai aina kun halus ja kaikenmaailman kaupustelijoita kierteli. Seuraava kohde olikin sauna joka osoittautui varsin oivalliseksi paikaksi. Kyseessä miesten sauna jonne ei naisilla ollu mitään asiaa. Käytössä höyryhuone ja varsin kelvollinen ilmeisesti sähkösauna. Saunassa tuplakiukaat ja löylyt keskitasoa paremmat, että hyvin pääsi fiilikseen ja muutamaan kertaan saatiinki sauna tyhjennettyä lyömällä löylyä. Mielestämme löimme varsin kohtuullisesti. Siis löylyä. Insinööri laski saunassa olijat ja heitteli sen mukaan napollisia, toki yksi ylimääräinen aina mahtui mukaan. Näin saimme saunan kohtuunopeasti tyhjennettyä ja saimme keskittyä jäsentenvälisiin keskusteluihin ja suunnitelmiin. Saunan jälkeen olikin aloevera-hieronta paikallaan ja se tapahtui ihan saunan läheisyydessä. Hieronnan jälkeen olikin oivallinen tovi levähtää aurinkotuolilla ennen saunomisen päättämistä ja siirtymistä suunnitelmien mukaiseen toimintaan. Ja koko lysti maksoi 180bht ja hieronta 200bht, että ei puhuta merkittävistä menoeristä. Seuraavana olikin tarpeelliseksi katsottu ruokailu ja tarpeellinen shoppailu tai oikeammin hankinta läheisessä ostoshelvetissä.
Siinä sitä sitte ajeltiin pitkin ja poikin aluetta pikkuasioita toimitellen ja mikäs oli ajellessa kun mopon sarvissa oli ammattimies. Ajantaju jo heitti siinä vaiheessa, mutta jossain vaiheessa harkitsimme parhaaksi täydentää ravinto- ja nestevarastoa ja siirryimme sen vaatimille alueille. Iltaeineeksi nautimme Ossi-baarin varsin oivalliset rullakebabit jotka Ossin vaimo tekaisi nuan vain. No, menihän siinä sitte kyytipoikana pikkupullo 100Pipersiä, mutta sekin tuli tarpeeseen. Sitten olikin edessä hallittu siirtyminen konserttiin joka pidettiin jossain paikassa jota en vieläkään tiedä. Paikalla oli bändi joka soitti amerikkalaistyyppistä rokkia englanniksi laulettuna. Okei, ei aina stemmat sattunu kohilleen mutta soitanta oli kelvoolista. Varsinki mulle jolla ei kovin kummonen tuo sävelkorva ole. Ilta kului varsin rattoisasti seurustellessa ja uusiin tuttavuuksiin tutustuessa. Varsin mukava ilta. Ja kello ehti kilahtaa kolme kertaa ennenkuin hotellille saavuin ja väsyttikin pikkusta enemmän. Ja siitä olikin hyvä siirtyä unten maille Tipin viereen.
Aamupäivä oli jo pitkällä ennenkuin meidän huonekunta silmiään aukaisi ja pienen aamiais/lounasruokailureissun jälkeen jatkui lepäily.
Illalla vasta tuntui siltä, että tarttee ruokaa ja sitähän täältä löytyy vaikka mistä ja vaikka mitä. Ja nyt oli mielessä kana ja kala ja niitähän löytyy. Joten ei ollutkaan sen kummempaa suunnitelaa vaan ruokailun jälkeen pari tasoittavaa drinkkiä lähialueen baarissa ja sitte hotellille. Toki kaupan kautta ja mukaan tarttui iltapalaksi hedelmiä ja juotavaa. Joten tästä kohtapuoliin asetumme levolle ja huomisesta senverran on suunnitelmia että Tipin sukulaisnainen tulee kyyditsemään meitä pienelle kierrokselle ja tapaamme BigBuddhan ja varmaan muitakin mielenkiintoisia. Että luvassa varsin miellyttävä päivä. Ja käsittääkseni huomenna on naamatutun viimeinen ilta täällä ja mikä olisi oivallisempaa kuin päättää se yhteiseen ruokailuun pikkusta paremmassa ravintolassa. Tänään kun söimme päivällistä niin kokonaishinnaksi tuli 250bht, että hyvin on varaa välillä vaikkapa tuplata hinta.
Elikkäs tästä tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti