tiistai 11. tammikuuta 2011

ilta

päättyi varsin oivalliseen ruokaan Raymonds baris joka tässä kohtuullisen lähellä, naamatuttu tiesi kertoa paikan olevan yksi vanhimmista alueen suomipaikoista. Ja ruuaksi itse valitsin härän sisäfilettä valkosipulikastikkeella ja perunoiksi tuli valittua ne eksoottiset ranskalaiset. Ja johan oli maituva annos! Ja täytti ku tauti! Täyttää aiva erilailla ku tämä thaisapuska ja ei ihme. Tip tietysti valitsi listalta thaisapuskaa ja saikin ihan maittavan annoksen, tosin osa siitä jäi mulle. Meinaan niitä rapiaksi paistettuja sikavainaan palasia jotka hänen mielestään olivat liian suolaisia. Mutta mulle meni siinä jutustelun ohes aiva hyvin. Parisen tuntia siinä kuitenkin vierähti ja koska naamatutulla huomenna matkapäivä oli enemmän ku tarpeen siirtyä kohti majoitustiloja välittömästi ruokailun jälkeen. kiitos vielä kerran naamatutulle opastuksesta ja ohjeistuksesta, kaikki tuli tarpeeseen.
Ja sitte olimmekin taas hotellilla ja piakkoin kutsuu vaateri, kunhan ensiksi hiukan huuratan Allania ja Astronautseja... no, minkä tästä kapisesta läppäsristä ny sitte lähteekää.
Mutta kattellaan taas huomenna, että minkälainen päivä ja mikä on homman nimi. Kuuluuki hetimmite olevan temppelikeikka tulos, serkuksien pitää päästä Buddhaa jututtamaan ja mä voin toki lähtiä tarkkaaliaksi. Että sillee sitte huomenis. Mutta sen näkee sitte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti