perjantai 14. tammikuuta 2011

taas

vain tuli ilta ja aika ryhtyä metsästämään istä kuitenkin niin tarpeellista ruokaa. Ja koska sovittuna oli BBQ niin sinne kans sitte mentiin, vaikka Tip olikin noilla ainaisilla välipaloillaan ittensä kutakuinki täytenä pitäny. Mutta pidin pääni ja sinne sitte. paikkahan ei ollu kaukana ja aikalailla rauhallinen, ei baareja liikaa lähistöllä. Mutta jonkinasteinen yllätys oli se, että kaikki ruokalistat oli vain thaiksi. Ikäänkuin meitä maksavia asiakkaita ei juurikaan kiinnostaisi, että mistä me maksetaan ja kuinka paljon. Jos olisin ollu yksin olisin vaihtanu paikkaa, mutta nyt toki jäimme sinne sillä en halunnut kävellä juuri metriäkää enempää. Ja hommahan lähti pelittämään ku Tip sen pani niin tekemään. Pöytään ilmestyi pieni pullo SangSomia, jääkulho ja soodaa ja kolaa. Ja sitte piakkoin grilli jolla koko homma hoidettiin. Tai Tip hoiti. Grillin keskellä oli ydin jossa pari siivua läskiä teki pinnat riittävän rasvaiseksi ja reunoille sitte asetettiin keitettävät tavarat kuten vihannekset, kananmunat ja muut sensorttiset. Keskiosassa sitte rillattiin lihat, Oli kanaa, possua ja maksaa ja kaikki oli perskuleen hyviä. Joten siinä meni tovi jos toinenkin niitä eineitä syödessä ja varsinkin kun Tip ei syöny juuri mitää. Mutta en voi väittää ähkyyn ittiäni syäneeni, mutta riittävästi kuitenki. Ja kyytipoikana meni Ss soodalla ja loppupullo taas käsilaukkuun myöhempää tarvetta ajatellen. Siitä matka jatkui baarialueelle jossa yks puolituttu töissä, pitihän siinä kannatuksen merkeissä muutama timppi nauttia. Etten olisi aiva hölmöltä näyttäny.
Mutta varsin kohtuullisessa ajassa siirryimme hotellille pienen (Tip) välitankkauksen jälkeen jossa otin käyttöön sen em. jäämistön.
Ja suunnitelmana on huomenna siirtyä kohti maaseutua elikkäs Suphanburia. Serkku tullee hakemaan yhdeksänmaissa tästä, mutta kattellaan kuinka sekin aikataulu pitää. Itte en olisi välttämättä olisi ollu lähtemässä, mutta mennään ny sitte kumminki. Mutta taatusti tuun vielä tänne! Mahtava paikka! mutta nyt täältä tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti