perjantai 7. tammikuuta 2011

johan

oli päivä. Meinaan eilinen. Alkoi yhteisellä aamupalalla naamatuttujen kanssa läheisessä LEK-hotellissa jossa parilla eurolla saa ahtaa ittteensä niin palio einestä ku kerkiää. Ja menihän siinä pekoninsiivu poikineen ja muine lisukkeineen. Sitte ohjelmas pientä patsastelua lähialueen ostospaikoissa ja paluu hotellille. Niinku vissiin oon aiemminki maininnu on Tip ollu flunssainen ja nenä on valunu jo varmaan viikon ja siitä syystä johtuen marssimme paikalliseen aptekkiin ja otettiin kuuri. No, siitähän seuraa se että kuuria käyttävä on tavallaan pelistä pois. Ja niimpä sovittiin, että iltapuolesta menen naamatuttujen kanssa ja hän viettää illan nukkuen. Ja juuri siinä näin kävikin ja kun hän tuossa juuri nousi petistä oli hän nukuksinut 20 tuntia.
No, mulla oli sovittu tapaaminen Maikan Majatalossa 1800 ja toki olin mainitussa ajassa paikalla ja vein Maikalle jo luetut kirjat kierrätykseen ja löysin heti yhden vaihdokin itselleni. Majatalon ohjelmassa oli tietovisa-ilta ja siihen osallistui 10 joukkuetta ja meidän joukkueessa taisi olla ne maksimit eli kahdeksan jäsentä. Tietovisa kesti joitakin tunteja ja kisan puolivälissä tarjottiin varsin oivallinen päivällinen. Oli perunamuusia ruskealla soosilla, makaroonilaatikkoa, kaalilaatikkoa, pastaa, lihapullia ja muita lisukkeita. Tietysti myös thaisapuskaa sitä haluaville. Ja tämä kustansi sen parisen euroa, siis ruoka. Täydellä (siis tosi täydellä)oli hyvä jatkaa visailua ja joukkueemme kitkutteli siinä palkintosijojen tuntumassa, voittajalle oli luvassa pullo votkaa ja toiselle drinkit joten tavoitteemme oli selkeä. Sijoitukseksi tuli juuri se harmittava kolmas sija, mutta protestia emme kuitenkaan asettaneet koska se olisi ollut turhaa ja kyseessä oli kuitenkin osaksi leikkimielinen kisa. Ainakin meille. Tosin voittajajoukkue koostuu jäsenistä jotka asuvat täälä ja osallistuvat kisaan lähes joka viikko, että sekin huomioonottaen oli sijoituksemme varsin kelvollinen ja olimmekin itseemme kovin tyytyväisiä.
Ilta päättyi kuitenkin siihen ja suunnistimme kohti Pattayan yöelämää johon naamatutut halusivat minua (iltalomalaista) tutustuttaa ja edessä olikin varsin oivallinen tutustuttaminen. Aloitimme baarikujilta (soi täällä) ja jatkoimme alueelle jossa GOGO-baareja. Jälkimmäisissä olikin meno sitten toisenlaista ja sinne mentiinkin verhojen läpi ja siellä ei patsasteltu ostamatta. Näitä paikkoja siinä katseltiin ja arvioitiin erilaisia ohjelmia ja esityksiä. Tarkemmat kuvailut jääkööt tekemättä, lähes uskovainen mies ku olen...
Kuinka ollakkaan kello hiipi jo aamukahteen kun tulimme tulokseen, että on aika ainakin kokeneemman kaartin vetäytyä yöpuulle. Siitä sitte lavataksilla lähemmäksi asuinaluetta ja lyhyt kävely hotellille.
Naamatuttuja on kiittäminen kaikkien iltojen isästä ja äidistä ja taas veteraanille kerty sitä aina tarvittavaa kokemusta ja näkemystä. Ja vielähän täälä on aikomus ainakin viikko viettää, että ei tiedä mitä vielä tulee nähtäväksi. En uskokkaan, että kaikki oli tässä. Mutta nyt jokseenkin hvyin levänneenä katsomaan jotain syötävää ja sitä, että miten päivä tästä lähtee liikkeelle. Joten täältä nyt tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti