keskiviikko 26. tammikuuta 2011

noniin

Cambodjan rajalla tuli kaytya, paikan nimi oli Aranypathet jotta uteliaat vain kattelemaan kartasta. Ja koskapa matalla oli varsinaanen rytmiryhyma mukana ei rajanylitykseen ollu oikeen aikaa eika kunnon mahdollisuuksia. vain mulla ja Tipilla oli passit ja maki olisin tarttenu viisumin, Tip ei. Joten se meidan siella oleminen meni siihen jotta kiertelimme ostospaikkoja joita tuntui olevan loputtomasti ja loytyihan sielta aitimuorille varsin tyylikas kasiveska ja pikkupojille kummallekki Liverpoolin jalisasu. jotta tuli poijista sitte Liverpoolin miehis, tykkas isat tai ei. Palio oli taas tarpeetonta ostettavaa ja onneksi palio jaiki ostamatta, jopa Tip piti pintansa vaikka kuinka halapaa oliki. Ittelleni hankinnat tais jaada tusinaan sukkia joista jouduin parisen euroa pulittamaan. Matka sinne oli pitka ja tuskallinenki johtues siita, etta mukaan tuli niin palio porukkaa etta piisas sisalle ja lavalle. Joten istumamukavuus ei paassy kovin huippua olemaan. Onneksi oli riuska kuski joka Bangkokin tapaan piti reipasta vaihtia ja luki liikennetta kuin avointa kirjaa. Ammattimies.
No, siinahan se koko paiva meniki ja takas ku tultiin olikin jo alkuilta meneillaan. Ruokaa poytaan ja pullo auki. onneksi paikalle saapui tohtori Tipin aitia laakitsemaan ja otinki hanelta toisen hoitokerran. Ja siihen sitte se tauti jaiki, mutta nukkumatti kutsui kohtapuoliin.
Bangkokkilaiset jaivatki viela maanantaiksi paikalle jolloin jarjestettiin kotosuomeen lahtevalle kaverilleni lasijaisillallinen. poytaan ilmestyi taas herkkuja yks toisensa jalkeen. Tuli maksaa palkoherneella ryyditettyna, kalaa kahtakin sorttia ja tietenkin kanaa. Ja kaikki sairaan hyvia. juomana oli SangSom ja oluet. Joten menihan siina ilta rattoisasti ruokia syodessa ja juomia juodessa. Eilen aamulla Tip olikin sitte aiva lytyna, yon aikana oli kehittany sellaasen taudin ettei noussu vuoteelta ku vasta alkuillasta. onneksi tohtori pelasti taas homman ja saatiin asianmukaiset laakitykset ja uni korjas loppuja. ja tanaan olikin tilanne jo huomattavasti parempi ja ruokakin alkoi maitua ja pysya sisalla. ja nyt jo taitaa olla kohtalaisessa kunnossa kun piti hiushoitoon tulla...
No, oli mullaki siihen omat syyni.
Pitaa tas vaha kattella jotta mihin site viela naina viimeisina viikkoina ehtis kaymaan. Koko aikaa en meinaakkaa taalla maalla viettaa, mutta harkinnassa joko Cha-Am tai joku muu suhteellisen lahella oleva rantakohde. Tavoitteena viettaa aikaa rannalla, uima-altaalla ja hyvissa ruokapaikoissa.
Etta pannaas haku paalle.Joten taalta tahan ja joskus tuonnempana jatkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti