keskiviikko 22. maaliskuuta 2023

Kummisetä

kattottu eileen ja tänään sitte se II-osa. Ja viälä vissihin yks osa pitääs olla, vai muistanko oikeen? No, Lotukses kumminki käytiin, parturi oli saikulla, jotta sinne ei ollu menemistä ja piipahrus jäi sitte vain Lotukseen ja siältäkää en tarttenu oikiastaan palio mitää.
aamulla oli sitte lauennu tuo meirän vesiaparaatti ja keittiö lainehtinu vettä. No, korjaaja kutsuttiin paikalle ja lupas menevän takuuseen, mutta ollaianen osa rkki joka ei siihen kuulunu, jotta taas kaivettiin kuvetta, jotta saatiin aparaatti toimintaan. Kalliiksi tulee juomavetet, mutta olokoot nyt kumminki.
sitte pikkuusen plokattihin jo tavarootaki ja isompi kasa kahtehen laukkuhun ja pienee pussukka lähtöö Taiston laukkuun, pitää sisällään 10kg mausteita ja vastaavia. Jotta viälä on tilaa parikymmentäki kiloa ja sitte ne käsitavarat. Torilla ei ollu palioa porukkaa, jotta siälä oli jopa mukavaki kattella, paitti mulla se apukeppi jäi Jounille, jotta kävely aika hankalaa iliman tukia. Mutta päriään kumminki ja en rutise juuri yhtää, korkeintaan ittekseni sarattelen köppääsyyttäni. Ennakkoäänestys alakoo, tääläki vois äänestää, mutta ei millää viitti isoolle kirkolle lähtiä, mutta jos sinne jollaki olis asiaa, voitaas vaikka käyräkki numerot laittamas. Mutta veikkaasin sen tapahtuvan Jurvas 2.4. niinku yleensä on tapahtunukki. Joskus ollaan äänestetty ennakkoon, mutta yleesemmin varsinaasena päivänä. Olihan nua Kummiserät aiva mukavia kattottavia vaikka ne oon montaki kertaa akttellu, ei silti kaikkia yksityyskohtia muista. Ja onhan se kolomaski olemas, muistin justihin senki pääjuanen. Mutta nyt kello lähenöö kahareksaa, jotta pian on aika iltatoimien ja sitte levollekki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti