perjantai 10. maaliskuuta 2023

periantai

Makrosta eileen Jarin kans ostettiin leipää ja näytti olevan sinä päivänä leivottua ja siivutettua sekaleivän tyyppistä, joten siitä sitte tuli leipä otettua.
siitä sitte kotio tultua pari siivua hyvän, sualaasen voin kans tuli herkuteltua, enkä leipää sen kummemmin siinävaihees tullu kattottuakaa, mutta illemmalla sitte oliki se yllätys kun leipä aiva täynnä pienenpiäniä muurahaasen tyyppisiä ötököötä. Ja niitoli nin palio, jotta koko leipä roskiin ja toiseen pussiin viälä j apihalle saman tiän. Soitin heti Jarille, mutta ei sen leiväs vastaavia näkyny. Jotta johonaki vaihees niitten oli pitäny siihen mun ottamaan leipään pesiytyä, niitä oli yhyres siivus kymmenittäin. Jotta sellaanen leipä sillä kertaa. No, en sitä sen kummemmin tuumaallu, kattoon Forrest Gumpin ties kuinka monennetta kertaa ja taas vain oli hyvä
sitte oliki illallisen aika ja Tipi tekaasi oikeen maistuvan kanakeiton ja pasitoo siihen kylykeen possua sopivan rapsakaksi, jotta kelepas se kun se lounas jäi kokonaan syämättä, kun oli sitä kakkua Jounin synttärikaffiilla. Nyt kun kello lähenöö puali kuutta on Tipi lähärös naapurn kans myyntireissulle ThaChangn periantaitorille, mutta mun osallistumista ei siälä kaivata, jotta saan jäärä kotomiäheksi ja pian rustaan taas kotikatsomon ja torkun tovin jonku elokuvan paris. Jotta näin alakoo periantai ja tästä se laillansa sitte jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti