perjantai 31. maaliskuuta 2023

pakkaukset

sitte saateltu finaaliin ja tiukkaaki teki ja jotaki piti taas jättää ottamatta, mutta tärkeysjäriestykses mentihin, kumpiki joutuu omistaan luapumaan j aotettiin virman etu erellä. Mutta nyt on kaikki kondikses ja valamiin avaikka auton lavalle. 0200 lähtö, jotta aamuunen nakuttelu jää sitte taatusti tekemättä, pakkaan jo läppärinki valamiiksi ja kattelen vain Padilt ajotaki hömppää.
ja niinku vireolta näittäki, kävääsin Jarin plassilla pikaasesti viämäs ruakatarvikkeita joita en suameen takaasin viitti rehata. Ja sitte olin vaimoa kuskis Samchukis kysnihoiros ja sattuu olemahan siinä viäres oikeen mukava kaffipaikka, likka tekaasi oikeen hyvän cappucinon ja sitä siinä nautiskelin ja plarasin nettiä. Lotukses käytiin panemas yhteysasiat AIS:n puaris kuntohon ja huamenna katkee mopiilinetti. Ja mullon jo suamisimmi valamiina, jotta sitte kentällä sen vaihran ja rupian käyttämähän sitte TELIAn yhteyttä sen mitä käytän. Eioo tullu sitä normaalia postia, jotta olis saanu tsekata ittensä netis, mutta keritähän se teherä kentällä, ei siihen palio aikaa mee. Passin ja lipun ku näyttää, son sillä selevä. Toki mullon kaikki maharolliset rokumentit laukus, jos jotaki kysymyksiä tuloo. Mutta tuskin tuloo.
kääkyrä kävi hyvästelemäs ja kiahnaski toista tuntia, onse sitte mukava poikuli, oikeen sitä jää ikäväki, mutta taas nähärähän ja nyt eioo kolomia vuatta väliä. Tullahan viimestään joulukuun aluus takaasin! Jotta nyssitte on reissun nakuttelut nakuteltu ja on aika kiittää lukioota, teiton välillä ollu kovaa runsaastikki, mutta tasaasesti kumminki koko reissun aijan. KIITOS siitä ja peli jatkuu, mutta miten se seleviää ku eletään jokunenki päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti