tiistai 7. maaliskuuta 2023

MBK

tuli sitte käytyä ja nyt on läppäris uus akku ja laturiki ja kustannukset oli n. 175€ eli neliäsosa sohojolan hinnoosta. Ja pääasia on jotta kone toimii aiva ku uutena ja kaikki vaivanneet vaivat ja hankaluuret on pois. Nyt kelepaa nakutella täs terassiravintolas ja laturi kiinni seinäs, uus akku ku oli tyhyjä. Pualen vuaren takuun antoo ja kiriootti oikeen kuitinki, jotta paan virman piikkiin niinku se muinaanen mestariki. Tipi lähti kiarrokselle ettimähän jotaki asiaa josta en saanu selevää, mutta ei mun tarttekkaa kaikesta tiätää ja en siksitoiseksi välitäkkää. Nyt on pääasia, jotta kone pelaa taas ja uskoosin sen pelaavan usiamman vuaren taas moitteettomasti. Onhan se jo aikansa kehoottanu akkua huoltamahan, jotta viimmeesillä hetkillä oltiin matkas.
siinä hotellin respan läheesyyttä, oikeen mukavan näkööstä ja tosi siisitä joka paikas ja uskoosin meiränki huoneen siivotun ja pyyhkeet vaihrettu, jotta pian passaa mennä ip-suihkuhunki. Onhan täs paikas (tarkootan tätä ravintolaa) aikamoonen meteli, liikennettä jauhaa kaikenaikaa ja muutaki möykkää piisaa, jotta täs eioo paras maharollinen paikka nakutteluun keskittyä. Jotta tairan käyrä seiskas ja mennä huoneeseen jatkamahan. Nyssitte huonees ja heti on rauhallisempaa nakutellakki.
tulihan tuala MBK:s sitte käveltyäki, vaikka aina kun oli penkki hollilla jäin siihen huilille ja Tipi seuloo osastoja kunnse saatiin sitte läppäri valamiina. Ja nyssitte oonki jo huonees ja kaikki oo ja koo. Laturi lataa ja kuulemma pitääs kestää kuutisenki tuntia lataus, mutta se testatahan hei huomenis tai sitteku akku on täysi. Vanha tyhyjeni tunnis tai aiemminki, sammutti jo vaikka oli viälä pualet latausta jäliellä. Ja jotenki muutenki laite on virkiämpi ja kaikki toimii palio paremmin, jotta soli viimmeenen hetki se akku vaihrattaa. Seiskas kävin sitte piänillä juamaostoksilla ja nyt nautiskelen LEOn seurasta ja pian rentouttava suihku ja son siitäki rentouttava, jotta vettä tuloo reiluhun ja lämmintäki jos haluaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti