maanantai 21. helmikuuta 2011

ja sitte

tietenki taas tilanne, ettei kone tunnista muistitikkua ja sinne oli tarinaa kirjoitettuna kohtuullisesti. No, mennaan nailla kuitenki. Tarina tullee sitte postuumisti tai jotenki.
Se eineenlaitto meni oikeenki mukavasti vaikka en keittios rauhas saanukkaa haarata, on kuulemma siksi harvinaasta kattella ku miehet laittaa ruokaa etta sita yleesoa sitte oli kuitenki jonkiverran paikalla. Mutta ruoka onnistuu aiva hyvin ja sita piisas kaikille halukkaille, naapuriki sai annoksensa. Ilta paattyi sitte normaaliin tapaan terassilla istuskeluun ja seuraavan paivan suunnitteluun. Matkakohteeksi oli suunniteltu Chantanburi ja siella varsinainen nahtavyys. Linkki on www.kitchagoot.com jota en oo ittekkaa viela ehtiny kattella. Varsinaanen tarina tulee sitte jalakijunas ku on tullakseen.
Niin ne alkaa paivat taala kayda vahiin ja huomenna on edessa jo viimeisen illan vietto ja sita ajateltiin viettaa aiva omalla porukalla laittaen pikkusta parempaa einetta. Viela olis tarkootus vieraalla SuphanBurin kansallismuseossa, mutta kattotaan huomenna mika on viilis ja mita muuta on ohjelmas. Ainaki markkinat iltapaivalla ja sielta sitte viimeiset ostokset kotimatkalle.
Joten rupian tas ittekki kattelemaan tuota linkkia ja sitte pian jo kotioppain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti