tiistai 8. helmikuuta 2011

perskutarallaa

ku alakaa ottaa kupoliin tämä yhteyden toimimattomuus. Täältä respan vierestä kyllä toimii, mutta ei parinkymmenen metrin päästä omasta huoneesta. Näin se vain on ja kukaa ei kuulemma osaa asialle mitää tehdä. ja silti luvataan free internet? Kysyysin niinku V.Vennamo aikoinaan että "onko se oikein?". No, oli oikein tai ei niin näillä mennään ja eihän tässä mitää tähdellistä pääse puuttumaan. Olis vain mukava tuolla huoneessa vaikka juutuupin kautta kuunnella länkkärimusaa tai kattella vaikka joitaki hauskoja juttuja. Mutta riittääpä täs ittessäänki hauskuutta aiva piisalle asti...
Ilta alkaa pimenemään ja ehkä hiukkasen viilenemäänki vaikka tässä sortsiasus vielä patsastelenki. Tänään oli tarkootus taas palata ruokapuolesta thaikkuruotuun, että luulisin listalla olevan kanaa, kalaa ja jotain kasviksia riisillä höystettynä. Ja tokihan se vain kelepaa kunhan juoma on siihen passeli Ss-sooda... Se sopii joka eineen kans, niin kalan ku kaikenmoosen liahnki kans. Ja maistuu niin, niin taivaalliselta. Jaa, ettäkö olisin jo sitä nauttinu? Johannytoki! Muutama kupillinen meni tuossa korttia pelailles, mutta sitte rupes pelaaminen tympiä ja samoon yhteyden pelaamattomuus ja tulin tänne respalle tätä joutavaa nakuttelemaan.
Ja kuinka ollakkaa, taas yhtys takkuaa ja ny täälä respallaki. Ettei taida kaikki olla niinku pitääs jotta kaikki pelaas. Mutta tää on niin tätä... Ettei tästä jaksa eikä kannata juurikaa pulttia ottaa ku tälle ei juuri mitää kukaa voi tehdä ja asiat vain menee näin tai ei sitte mee. No, taidan tästä yrittää saada tämän julkaistua ja siirryn tuonne huoneiseen valmistautumaan iltaa varten. Mulla se kestääki niin pitkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti