tiistai 8. helmikuuta 2011

päivä

eineeksi kävimmeki vetääsemäs pizzan puoliksi ja tälläkertaa tyydyimme pikkupizzaan joka riitti vallan mainiosti. Hintaa moiselle tuli kahdella oluella ja tuoremehulla 8€ enkä pitäny hintaa mahdottomana koska pizza oli tosi hyvää ja sitä piisas! Siitä sitte polkastiin bussiasemalla ja varattiin liput Bangkokin bussiin ylihuomiseksi jolloin olis tarkootus aloittaa siirtyminen maalle. Siellä kuulemma odottaa jos jonkisorttista juhlaa ja menoa, ettei sitä oikeen osaa kuvitellakkaa jotta mihinkä sitä joutuu tai pääsee. Elämme siis siinäki mieles jännittäviä aikoja.
Ja toisaalta, alkaa tämäki jo pikkusen puuduttaa ja tuo rannalla makaaminen ei oikeen tunnu järkevältä tai ei ainakaa mielekkäältä. Ja johan tätä on viikko väännettyki, että aika jonkinasteisen muutoksen.
Eihän se elo maallakaan niin vaihtelevaa oo, mutta sen voi ja se pitää tehdä sellaiseksi varsinkin kun on auto alla ja jopa varsin oivallinen kuski. Puhuttuna onkin erilaisia maakuntamatkoja joitten kohteena temppelit ja muinaismuistot. SuphanBurin kansallismuseo kuuluu myös näihin nähtäviin paikkoihin. Että eiköhän sitä tekemistä ja näkemistä piisaa näille viimeisille viikoillekki. Tulee muuten kutakuinkin pian pari kuukautta täälläoloa täyteen ja ei oikeastaan tunnu missään. Tai tuntuu, että aika on jotenkin pysähtynyt ja sen kulumisen on huomannu kotimaan tapahtumista ja sieltä tulleista viesteistä. Että elämää on sielläkin vaikka täällä sitä eletäänkin hiukan toisenlaisella rytmillä ja sykkeellä. Täällä ei tunnu juuri kenelläkää olevan kiirettä ja ihmiset eivät tunnu kovinkaan paljoa murehtivat toimeentulemistaan tai siihen liittyviä asioita. Uskovat Buddhan hoitavan asiat juuri niin kuin heille on parasta ja tyytyvät siihen.
Huomenna on muuten rantaeläjälle sellainen päivä, että rannalla ei ole yhtäkää rantatuolia eikä varjoa. kuulemma hallituksen vaatima toimenpide jolla rajoitetaan jotakin tai aikaansaadaan jotaki jota en oikeen tahdo ymmärtää. Yhtenä päivänä viikossa eivät saa pystyttää niitä varjoja ja tuoleja vaan ne täytyy kuljettaa poiskin alueelta ja sitte taas torstaina peli jatkuu entisellään.
Että huomenna joko uima-altaalle tai sitte rannalle pyyhkeelle ja makuulaustalle lepäilemään. Saas nähdä mitä tulee tehdyksi? Saatan kyllä ainaki käydä kattomas sitä autioita hiekkarantaa ja ottaa muutaman kuvankin tuosta ihmeestä.
Niin, tuossa bussilippujen buukkauksen jälkeen kävimmä siinä Suomibaaris pelaamas poolia ja tuli siinä muutama kierros pelattua aika hyvällä menestyksellä ja meni siinä muutama Leokin ikäänkuin sivutuotteena. Kotomatkalla suoritin juomatäydennyksen ja palasin ruotuun siinämielessä että 100Piiparia vaihtu takas tuttuun ja turvalliseen SangSomiin. Jotenkin sen makuun on tottunu ja ku siihen kyytipojaksi ottaa sitruunalla maustettua soodaa niin johan vain on maku kohillaan.
Että sitä nyt sitte ja aletaan suunnittelemaan illan viettoa. Korttia kuulemma pitää muutama kierros pelata, mutta sehän vain passaa.
Tämä WI-Fi yhteys ei oikein tunnu tuolta huoneesta käsin toimivan ja tulinkin tänne alakertaan respan lähelle tätä nakuttelemaan ja täällä tämä toimii tosi nopsastikki. Että pitänee tässä nyt kattella ne asiat jotka jäi aiemmin kattlematta.
Että täältä tähän ja jonnekki. Olkaahan ihmisiksi, minäki yritän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti