lauantai 5. helmikuuta 2011

tämä

päivä menny melkein eilisillä sapluunoilla, paitti että aamukävelyn korvas rannalla löhöily ja iltapäivän alootti allas-sessio. Ja nyt olo tuntuu kohtuullisen D-vitamiinirikkaalta ku on ittiään auringos käännelly insiröörin ohjeistuksen mukaan kellon tarkkuudella.
Ja nyt ollaan menossa jalkahierontaan, mutta saatan innostua vaikka ottamaan aloevera-tyyppisen jos paikka osoittautuu kunnolliseksi.
Illan ruokapaikkakin löytynee tästä lähistöltä. Aiemmin oli tarkootus mennä HuaHiniin tänään, mutta siirrettiin sitä huomiseksi koska huomenna vaihdamme kortteeria pikkusta parempaan ja maan tasoon. Toki pysymme samassa hotellikompleksissa jo siitäkin syystä, että hintaan kuuluva aamupala on varsin oivallinen vaikka onkin kokonaan thaityyppinen. Mutta käy mulle oikeenki hyvin, lisänä ku on paahtoleipää niin johan niillä eineillä tovin jos toisenki menee. Ja uima-allaski on aiva kohtuullinen ja ei juuri koskaa täynnä. Ja meri on tuos aiva rannas ja siitä löytyy jos monenki sorttisia tuolipaikkoja sekä varjosta että auringosta. Että näin mennään ja nyt sinne hierontaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti