keskiviikko 23. helmikuuta 2011

viimmeet on menos

ja ostokset kaikkityynni tehty, tanaan viela kaytiin isommas Tescos josta sitte ne vihiviimmeeset sain tehtya ja toivottaavasti kaikki tulijaisensa ansaanneet tyytyvaasiksi. Pakkauskin lahes tehty ja hyvin tuntuu mahtuvan ja ei tuu painoakaa ainakaa liikaa. Tassa nyt sitte kulutellaan iltapaivaa ja ruokailun jalkeen sitte aletaan suunnistaa kohti Suvan kenttaa ja jannityksella odottelen jotta onko KLM ajoissa. Onneksi on sama lentoyhtio myos sitte Scipolista, etta luulempa huomenna johonki aikaan kentalla olevani. Aikataulun mukaan pitaas olla 1020, mutta eppailla soppii.
Eilen tosiaan vietettiin viimeista iltaa omalla porukalla ja kutsuttuna oli vain muutamia nk. arvovieraita ja ilta oli oikeen onnistunu kaikinpuolin ja kaikilla tuntui olevan hauskaa ja ruokaa ja juomaa kun piisas niin mikas siina oli olles. Aamulla oli yks kana paassy juhlistamaan illallispoytaa ja sen lisaksi oli sitte possua parsakaalin ja porkkana kera, paistettua redsnapperia valkosipulilla ja paistettuja kanankoipia ja vaikka mita. Eihan niita kaikkia millaa muista, mutta hyvaa oli ja kovaa kauan sita einetta piisaski ja kaikki meni. porukka rupes vetaytymaan yopuille siina kymmenen maissa ja niin teimme mekin.
Ja aiva ku piruullakseen pukkas tallepaivaa oikeen emohelteen muistuttaakseen mua siita mita jattaa taakseen ja ehka mita edestaan loytaa. No sen tiedan, etta pakkasia piisaa ja lumitoitaki kuulemma paasen raatamaan hetikohta. Kunhan paasen jonkinlaiseen rytmiin. Toihin ku on mentava heti loortaakkiaamuna, etta sita ei voi muutaa.
Mutta siita se arki ataas sitte alkaa. Ja tas onki oivallinen ilimiantaa paivallinen tuumailuni jossa ajattelin jokseenki niin jotta en oo koskaa viettany tallaasta ajanjaksoa jotta olisin ollu kolomisen kuukautta lahes taysin vailla mitaa velvollisuuksia, nauttinu vain. Jotta nain palio piti vetta virrata Peuranluomaski ennenku tahan paasin. Ja on tas ollukki nauttimista ja tata jos jotaki kelepaa muistella sitte siella pakkases ja toita vaantaes. Ja mika parasta tanne paasoo takaasin ja ihimiset jopa odottaa sita.
Palaan sitte kotikoneelta jonkimmoosen paremman yhteenvedon muodos, kunhan 1.3. aukee taas linja. Nuukuuksissani ku panin sen huilille pariksi kuukaudeksi.
Joten nakemiin ja anteeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti