torstai 3. helmikuuta 2011

jotta

täälä sitä sitte köllötellään Cha-amissa ja vaikka onki thaikkujen suuri lomasesonki löytyi varsin kohtuullinen hotelli rannan läheltä ja ihan kohtuulliseen hintaan. Nyt maksoi 700bht aamupalan kanssa, mutta maanantaina hinta putoaa parikin sataa, että silloin joko vaihdetaan majoitusta tai jatketaan tässä. Tässä on kaikki mitä tarvitaan; w-lan, safetyboxi, kelvollinen kylppäri ja etenki telkkari josta näkyy jopa enemmän ulkomaan kanvaia ku mistää aiemmin.
Juu, tänne lähdettiin suunnitelman mukaan tunnin myöhässä ajatellusta joten matkaanlähtö tapahtui 0550 ja kesti muutaman stopparin kanssa kolmisen tuntia kun tiet olivant vielä silloin lähes tyhjiä. Mukana oli kaveri jonka vanhemmat asuvat täälä ja siellä käytiin ensimmäiseksi ja tietysti pöytään kannettiin sapuskaa monensorttista ja ilmestyi sinne myös ystäväni Leo ja vaikka kello ei ollut lähelläkää puoltapäivää oli venyttävä sen suhteen ettei vallan moukaksi luulatsisi...
Siitä sitte kohtuullisen ajan jälkeen tänne rannan suuntaan ja etsimään kortteeria. Me Tipin kanssa ruvettiin jalkamiehiksi ja kohtuullisen ajan jälkeen tämä Cha-am Villa Hotel löytyki ja tuntuu tosiaan aiva kelvolliselta. Tähän kokonaisuuteen kuuluu kolme jokseenki erillistä kompleksia ja jo tuossa sevenis käydes ehdittiinki kattella että ehkä vaihdetaan alkuviikosta sellaiseen bungalow-tyyppiseen joka kans täs aiva lähellä. Mutta iltaki näyttää paljon, että kuinka kuuluu ja mitä mistäki.
Ja kun tämä kortteeri oli löytynyt suunnistettiin porukalla rannalle viettämään jonkisorttista piknikkiä ja vastaavan viettäjiä oli autokunnittain ja he tosiaan tulevat tänne päivän ajaksi syömään ja juomaan ja illan tullessa ajelevat takisin koteihinsa. No, rannalle tosiaan mentiin ja ei aikaakaan ku pöytään oli ilmestynyt montaa sorttia; Papaijasalaattia, ostereita useampaa sorttia, grillattua kanaa, riisiä ja kaikensorttisia kasviksia. Ja Leo oli taas mukana kuvioissa, mutta nythän kello oli jo ylittänyt maagisen rajan.
Parisen tuntia siinä vierähti ruokia vähennellessä, niitä ku tilattiin aina vain liikkuvilta myyjiltä lisää. Osterit olivat kerrassaan loistavia!
Tipin veli perheineen ja kavereineen lähti sitte pikkuhiljaa kotimatkalle ja me suunnistimme seiskaan hankinnoille. Listalla oli monensorttista tähdellistä mitä nyt asumisessa tarvitaan unohtamatta juomisa ja nyt tarttui Pipers100 mukaan! Ja että maistuu soodan kera.
Tuli muuten tuossa päivällä mieleen, että on jääny muutama mielenkiinoinen tapahtuma kertomatta, mutta palaan niin kalastukseen kuin muihinkin ehkä illemmalla. Nyt ei oikein jaksa innostua sepittelemään. Taidan oikaista tuohon petille ja ottaa pienet relaksit niinku täälä ruukataan asiaa luonnehtia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti