keskiviikko 9. helmikuuta 2011

ja

löytyyhän se oivallinen papaijapaikka ja saatiinki varsin hyvät eineet. Pöytään ilestyi tätä mainittua varsin maustettua salaattia, grillattua kanaa, grillattua possua punasipulin kera, nuudeleita ja tietenkin kaalia ja jotaki vihiriää. Ja saapuihan myös ystäväni Leo paikalle kylmästä hikisenä. Ja taas lähti nälkä niinku kyseenalaanen tauti Töölööstä aikoonaan ja oli mukava siirtyä kattelemaan sitä aiottua hierontapaikkaa. Ja seki löyty varsin nopsasti ja niin siinä sitte vierekkäin nautittiin öljyhieronnasta, Tip tosin valitti jälkikäteen hierojan olleen hiukan kovakätinen mutta minen moittinu yhtää. Hyvää teki ja olo oli sen jälkeen ku eri miehellä. Tiätääs vain kellä.
Ja siitä sitte taas hotlalle ja kutakuinki pian uima-altaalle pelaamaan korttia. Tip innostunu pelaamaan opettamaani seiskaa pienellä rahapanoksella ja hyvin jakso taas situa lähes tunnin melkein auringos ja hävis 100bht... No, sitä ei kuulemma laskettu koska oli vain "for fanny and enjoy..." Mai pen lai sanoosin mä.
Tänään tarkootus mennä einehtimään Norjalaisravintolaan, olisko ollu Max tai jotain? mutta sitä kuulemma ovat kehuneet ja tarjontaan kuuluu niin länkkäri- kuin thaisapuskaakin. Ja joskushan tuolle Tipillekki tuo falle-eines uppoaa varsin hyvin ja ittekki sanoo joskus kyllästyvänsä thaimättöön. Ja onhan se ittellekki vaihtelua, varsinki ku maalla taas vedetään sitte kokonaan thaityyppistä aamusta iltaan. Pekonia en siellä enää suostu syömään, se jos joku alkaa tökkiä. Tässä hotellissa onki tosiaan vain thaityyppinen aamupala paahtoleivällä lisättynä ja se passaa mulle oikeenki hyvin. Vaihtelevat riisijuttuja ja seki tuntuu tosi mukavalta ja keittoja on aina pariaki eri sorttia ja niihin saa sitte itte lisätä mausteita oman makunsa mukaan. Ja kun tämä kuuluu huoneen hintaan niin on seki jotain, ei tartte ainakaa lähtiä sitä aamueinettä mettästämään erikseen vaan voi keskittyä tähdellisimpiin puuhiin. Niinku aurongossa makailuun ja kyljen kääntämiseen insinöörin antamien ohjeitten mukaan.
Huomenna aamulla ajattelin jättää rannan väliin ja viettää pari tuntia altaalla kylkeä käännellen. 1200 lähtee bussi kohti Bangkokkia ja sieltä sitte SamCuckkiin johonkin aikaan. Että illalla olis tarkootus olla kotomaisemis ja saatampa ottaa ja keittäästä ekaksi jalommat resitentit!
Mutta mennään ny ensiksi tämä ilta ja pian kohti Norskiravintolaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti