perjantai 4. helmikuuta 2011

jotta

piisas niitä uudenvuoden juhlijoita tähänkin hotelliin siinämäärin, että heräsin aamu kolmen maissa siihen että naapurihuoneessa vietettiin jonkusortin festivaaleja. Ja ilmeisesti joko väen sammuttua tai lähdettyä tv jätettiin päälle joten vähän huonosti tuli se aamupuoli nukuttua. Mutta niinku paikalliset ruukaa sanoa: mai pen lai! Ehtiihän tässä päivällä ottaa nokoset jos toisekki ja olinhan toki siihen mennessä jo nukkunutkin lähes viis tuntia, ettei täs hätää mitää.
Piti kirjoittamani muutamista tapahtumista ja ajattelin jakaa ne kahteen osioon: kalastus ja juhlat. Että palaan pikimmiten joko ensimmäisen tai molempien merkeissä.
Eilen illalla tehtiin pieni ympäristöön tutustumislenkki ja hiukan kyseltiin huoneitten hintoja ja joitakin käytiin kattomaski. Kovin paljoa ei taso muutu, mutta tästä samasta kompleksista jos löytyy lähempää maantasoa oleva kortteeri niin saatetaan muuttaakki. Yks paikka oli huvittavaki. Hotelli-ravintolan nimi on Scandic ja mainoksissa kehutaan puhuttavan myös suomea ja kun sitte omistajaksi paljastuneen thai-naisen kanssa oli hinnoista ja muusta juteltu kysäisin päätteeksi suomella että kukas se täälä suomea puhuu? Tähän tämä reilu nelikymppinen varsin viehättävä nainen vastasi selvällä suomella että minähän se ja valitteli samaan hengenvetoon väsymystään ja ettei ollut osannut ajatella minun olevan suomalainen kun kuulemma puhuin niin sujuvaa lontoota morsiamelle... Oli syntynyt suomessa ja suomalainen äiti. Enempää en sitte kysellykkää, ettei tuu kenellekkää väärää käsitystä. Hänen hotelli oli muuten ok, mutta ei langatonta nettiä huoneissa. Mutta saatamme käydä siellä syömässä sillä luulempa rouvan hallitsevan myös suomalaista keittiötä jonkunverran.
Että tälläistäki sattuu.
Mutta nyt aamutee ja sitte tuonnempana huoneen hintaan kuuluva aamupala. Ja sehän saattaa olla joku hyvä tai sitte joku aiva muu. Kattellaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti