maanantai 7. helmikuuta 2011

jotta

eileen vaihtu sitte kortteeri ja ny ollahan toisella puolella pihaa ja toises kerrokses, uudemmas osas kompleksia. On parveke ja pikkusta parempi kylppäri ja vaatekaapista löyty jopa henkareita joita ei kuulemma noihin halvempiin kuulu. No, eilen sitte ku eivät olleet ehtineet vielä siivota huoneita niin tehtiin se HuaHinin reissu ja eihän siellä mitää ihmeitä ollu. Löyty varsin kohtuullinen paikka jossa sai parran ajetettua ja otettua varsin kohtuullisen hieronnan. Illalla syömäs,mutta se Scandic oli siksi täynnä, että mentiin viereiseen paikkaan ja saatiinki varsin oivallinen iltaeine aikaan. Oli WhiteSnapperia grillattuna, kanasysteemiä kahtakin sorttia ja tietenki riisiä lautanen kukkuroillaan. Ja johan oli taas täyteläinen olo köpötellä takasin hotellille ja muutaman Piiparin jälkeen oliki valmis vaateriin.
Aamu alkoi taas tietenki aamupalalla ja sitte rantasessiolla joka kestiki tänään lähes neljä tuntia ja sieltä takasin tulles vuokrattiin mopo pariksi päiväksi ja iltapäivä meniki sitte ajellessa ympäristös. Jokunen temppeliki nähtiin ja yhdessä käytiinki ja sieltä naamakirjas kuvaki kullatuista munkeista ja Buddhasta.
Nyt taas pian edes ruokapaikan etsinät ja mennään taas kattomaan sitä Scandic-Resorttia josko päästäis en paikan eineitä testaamaan. Listan mukaan näytti varsin lupaavalta, ei mitää falleruokaa vaan enimmäkseen paikallista.
Mutta kattellaan täs illan aikana kuinka käy ja voipi olla jotta ajellaan takas baarin kautta. On tuo kuski kerran mukana...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti