perjantai 18. syyskuuta 2020

perjantain

illalliseksi laitoon uuniin hotwingsit ja muutaman maggaran, lisukkeeksi Tipi tekaasi SomTam-salaatin elikkä papaijasalaatin johona liika kallis papaija korvatahan porkkanalla.
Ja tuo SomTam on aikalailla tulinenki, se ei maistu miltää jos se eioo sellaanen. Ja tuo kyllä oli aiva tarpeeksi tulinen, siihen ku pisteli lisäksi pari makkaraa ja wingsejä niin johan näläkä siirtyy.
hyvä, ettei ENOa tarvinnu ottaa ylensyäntihin. Tuo ENO on vähä niinku samariini, mutta tuntuu jotta oikiasti auttaaki jotaki. Ja sitä on aikamoonen setti vielä jäliellä, ne sattuu kätehen ku lipaston laatikoosta jotaki taas kattelin. Jotta kellon ylittäes justihin kahareksan kohoran, on vain orotettava jotta kehtaa mennä levolle. Uutiset kumminki pitää ainaki kuunnella. Makkaran syäminen iltapuolella aikaansaa sen, jotta janottaa ja se sitte taas aikaansaa sen, jotta yällä pitää nousta kuuselle... mutta tuo kotikalja on niin passelia janon sammutukseen, jotta senki vaivan kärsii. Nyt ei juuri iltapalaa tartte ottaakkaa, josko vaikka pari mandariinia kuariis johonaki vihees, sitte saa olla siinä. Periantai-ilta ja televisiosta ei tuu juuri mitää kattottavaa, Netflixistä oon joitaki elokuvia tänään kattellu ja nyt tv on vain taustalla päällä ja orottelen niitä uutisia. Tallennukista oon kattonu C.S.I Miamia ja naureskellu ittekseni näitten rikospaikkatutkijootten touhuulle. Kovaa on tarkkaa kaikkien näytteitten kans, mutta tutkijat huiteloo tukka auki ja niin viimesenpäälle asusteis ympäriinsä välillä maas konttien. Ja seuraavas hetkes on taas puhtahat, valakooset housut jalaas... Son se Horatio päällikkönä, se joka malaa niitä aurinkolasia päähänsä moneen otteeseen ja on niin kova jätkä ku olla ja voi. Niitä ku muutaman jakson katteloo niin on laillansa nähäny kaikki, tai sitte voi kattoa uusiksi jonku jakson ku ei siitä oikeen mitää täsmällistä muista. Jotta aikalailla yhyrentekevä saria, mutta menöö jonsei muuta oo kattottavana ja ei yhtää haittaa vaikka torkahtaakuinkaki pitkäksiaikaa. Ei tartte kelaalla takaasin yhtää, paree vain poistaa koko tallennus saman tien. Ja onhan näitä muitaki vastaavia sarioja jokka menöö jonkimmoosena täytteenä, varsinki näin ku eioo oikeen mitää tähärellistä tai parempaa kattottavaa. Areenan sariat oon tarkootuksella jättäny tyoinnemmaksi, vaunus on sitte taas aikaa niitä kattella, Netfliksin meinaan laittaa pikoohin pois. Tuos lapotualis kenates on vain ollu mukava alasilimällä jotaki torkkues kattella. Jaahans, mullahan on viälä takapihalla sienisatsi kuvuris, pitänee ottaa sisälle ja jatkaa huomenna jos eioo kuivunu kaikki. Mauno toi eileen keräämiään suppiksia ja kanttarellia pienen pussillisen ja pistin ne päivällä kuivuriin ku ei tullu aikaseksi niistä ruakaa teherä. Ja huomiseksi laitettava suolasienet likoon. Jotta onhan täs puuhaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti