tiistai 19. tammikuuta 2010

Aamu alakoo aalla niinku J.Leskinen aikoonansa lauleskeli. Ja ihimettelin ittekki ku otin ja nukuun melekeen yhyreksaan! Moista eioo aikoohin tapahtunu. Syy siihen tais olla erellisen illan kupittelusta ja eilispaivan aktiviteetiista ja illan timpiista. Mutta kerran nainki. No, supaa revitty oikeen tuelta ja kayty valilla sevenis (ny ei tullu pitkaanenaa...) ostoksilla ja taas altaalle. Tip kunnostautuu kans tulemalla uimasilleen, mutta tuo altaan vesi taitaa olla jotenki kasiteltya ja otti hanen silimiin liikaa. Altaan vieres varsin kelevollinen hierontapiste ja siina vietimme tovin jos toisenki, itte otin aloevera-hieronnan ja jopa teki supailun jalkeen eethartsia! Samalla hieroja hiaraasi fallen naamataulun, tykkas vissihin jotton sen tarpees. Tip jai viela tayrelliseen kasvohierontaan, kas ku tama sessio on ny palakintona tasta buukkauksesta. Ja talle paivalle ei sitte ookkaa suunniteltu yhtaa mitaa, kattotahan ruokaki sitte ku nalaka alakaa naykkimahan ja jaakaappihan mullon tayres latinkis jottei hualta eika murhetta. Taala on vain muistettava jotta juatava on oluen lisaksi vettaki. Johan Huuskosen Anttiki mainokses aikoonansa niin sanoo, vaikkei itte juuri taira vetta juarakkaa...
Joo, ei tasta resortista juuri moitteeta loyry, paikat on tosi siistina ja huone fiksatahan joka aamu melekeen heti ku ovesta lahtoo ja panoo sen plakaatin ulukopualelle. Nykki kavaasin jaakaapilla ja niin oli puhtookseksi kliinattu.
Noita ruokapaikkoja ja baareja on tuo ranta taynnansa molempiin suuntiin ja meinaanki tas pian suorittaa kavelyreissun tuonne toiseen suuntaan ja kattella jotta mita sielta loytyy. Aiva vain aikani kuluksi.
Aika hyvin tanne nayttaa tulevan porukkaa, askoonki tupsahti sellaanen kymmenen rypas ja ilimeesesti jostaki keskieuroopasta. Ruattalaasia kuulostaa olevan aika palio, mutta finskia enoo viakaa kuullu enka nahany. Olisko niin jottei tanne juurikaa jariesteta reissuja? Voipi olla, tai sitte ovat muualla nais lukemattomis resortiis. Son tma lanspuoli ku melekeen tayteen pistetty toinen toistaan parempia resortteja ja mihina eioo niita niin istte on paari.
Joo, mutta ny siirryn tekemahan jotaki jariellisempaa. Joten taalta tahan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti