sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Ja eilinen ehtoo meni paapiirteittain kuten aiemminkin, mutta ruokapaikkana oli tosiaan skandinaavivetoonen Divers Inn. Ruokalistat loyty useammalla kielella, mutta vielakaa en saanu selville jotta miten siihen soppaan oli joku finski lusikkansa asettanu. Paikalla oli Rovaniemenki polttamiseen osallistuneen sukukunnan edustaja, mutta taaskaa sofistikoituneena en tuosta vanhasta asiasta tallekkaa mitaa sanonu. Daameilla oli jopa suuriaki vaikeuksia valita listalta ruokaa, halusivat kuitenki kokeilla ja jattaa thaisapuskat valiin. No, itte repaasin ja tempaasin alakurinksuksi lonkeron! Ja empa aiva heti muista aikaa jolloon olis lonkero ollu niin maullaan! Mutta rajootin kumminki sen siihen yhteen eika syyna ollu siita pyyretty hinta joka oli varsin korkia yleisen hintatason huomioonottaen. Ruokana mulla oli wieninleike valkosipulikastikkeella ja perunamuusilla, siita on sanmottava etta se muistutti kylla kotimaista mutta ei aiva maistunu samalta ja ei kai voi olettaakkaa. Mutta hyvaa se oli ja koska sain tai jouruun syomaan osan daamin annoksesta joka oli possua niin jouruun toteamaan olevani kohtuullista tayrempana. Ruokajuomana oli talon punkku joka osoittautuu varsin kelevolliseksi ja ku peraruaaksi tempaasin IrishCoffeen niin johan alakoo olla taytelaanen olo.
Mutta tuli torettua, etta jotenki tuo ruoka naitten evaitten jalakeen tuntu mauttomalta. kai sita on jo jotenki tottunu naihin evaisiin ja varsinki ku via tykkaan maustetusta ruuasta niin mikas naita on syares. Etta eioo thaikuusta syamaan meiran evahia, ne tarttoo naita ominasa niinku meki joskus omiamma. Makkarasoosia olisin ottanu, mutta sita ei listalla ollu... Ristus.
No, se loppuilta meni sitte baarittelus ja tuli siina ne normaalit kolome timppuia otettua ja pelattua muutama era pilhartsiaa.
Nyt aamiaasen jalakeen suuntana KohLanta ja Minibussi lahtee tuosta kortteerin eresta 1100 joten tas on via hyvin aikaa suorittaa pakkauksen viimestely. Joten taalta tahan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti