lauantai 23. tammikuuta 2010

Ilta meni kutakuinki suunnitelmien mukaan, mutta mukaan mahtui piipahdus viereisella tohtori Sinitin klinikalla. Korva meni taas kokonaan umpeen ja tohtori otti ja imaasi sielta vaikkua kohtalaasesti. Ja taas pelittaa. Kiitokset kuuluu ystavalleni Marjolle, JHL:n matkavakuutukselle. Korttia nayttamalla free-hoito ja laakkeet samoin. Toki vain muutamia tippoja parin paivan ajan, mutta kumminki. Ja nyt sitte uidaan tulppa korvas ja muutenki varotaan kauhiasti kastelemasta korvaa.
Mutta sitte se loppuilta. Marjolla ja Rauskilla oliki tuttu paikka ja Mama ravintolassaan piti huolen etta emme paikkaa nalkaisena jattaneet. Ja taas oli niin, niin hyvaa.
Ja ilta paatettiin meidan residentin laheisyydessa olevalla istuksimispaikalla nauttien SnagSomia ja Danielssin Jaskaa jaiden ja kolajuoman kanssa. Siinapa se vierahtiki tovi jos toinenkin ja Tip ei paassy pitkastymaan ku valilla vaihdettiin sille lontoota muistuttavalle kielelle. Ja mina sitte kaansin aina valilla, tai yritin selvittaa missa mennaan ja mita puhutaan. Ja loppuillastahan kieli jo alkoiki kaantya aiva kelevollisesti... No, ajoissahan ilta paatettiin vaikka taisi menna taman paivan puolelle. Aamulla kuitenkin tempasine lahes puolentoista tunnin lenkin rannalla. Ja koska lahto oli jo lahes kahdeksalta alkoi olla jo kohtuullisen lamminki.
Meillahan on tassa free-breakfast ja se nautitaan tuossa kadun varrella olevassa ravintolassa. Tarjoilu loistava ja valikoimaa loytyy lairasta laitaan. Joten uhkatiukalle tuli ittensa syatya niin pekonista ku munista... Ja paalle pari kupillista haudutettua teeta ja lautasellinen tuoreita hedelmia niin mitas sita muuta...
Tip hiushoitolaan ja ma tanne.
Odottelen kaveriani Juhania saapuvaksi tanne pikapuoliin, lennon piti olla 1000 kentassa mutta ei viela viestia kuulu. Luulisin hanen olevan hotellillaan yhden tai kahden maissa. Ja sitte alkaa ohjelman puolittainen suunnittelu. Luulempa ystavani olevan hiukkasen vasynyt, mutta virkistynee siita kun nakee kuka on vastassa. Ja enka tarkoota ittiani, en kuvittelekkaa olevani niin virkistava naky.
Mutta nyt kroppa tuntuu kaipaavan ystavaansa Leo:a ja kellon ollessa jo lahes 1100 suotakoot se hanelle.
Joten taalta tahan. Pian siirran tomumajani tuohon uima-altaalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti