sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Jaahans, taala taas. Eilinen ilta meni kutakuinki suunnitelmien mukaan eli ruokailu ja juomingit. Ruokailupaikaksi valikoitui kuitenkin toinen ravinteli, mutta katkikset oli isoja ja niita meni kohtuullinen maara ku lisana oli viela kanaa ja loistavasti grillattua kalaa. Kala grillattu pippureiden ja valkosipulin kera ja vaikka daamit moitti suolaiseksi meille suolakalan ystaville se maistui!
Baarittelu vaihdettiin siihen, etta kipaisin sevenista tarvittavat juomat jaineen kaikkineen ja siirryimme samaan istuntopaikkaan missa aiemminkin iltaa vietimme. Nyt varustauduttiin myos moskiittojen torjunta-aineella, ettei niistakaa ollu suurempaa haittaa. Ilta kului siina hyvinki rattoisasti jutustellen ja tallakertaa mina sain olla se joka tulkkas vaha joka suuntaan. Juhanilla kun tuo kieli ei oo viela vaihtanu sille kuuluvalle asemalle... mutta sulassa sovussa siina iltaa istuttiin ja selviteltiin mita kummallisempia asioita puolin ja toisin.
Ja taman aamut omat kuviot kutakuinkin samansuuntaiset, rantalenkki vaihtui toisenlaiseen liikuntaan....
Mutta sopimuksen mukaan siirryimme Juhanin pikkusta parempaan hotelliin ja me korilaat altaalle ja daamit hius-salonkiin. Siina altaalla vierahti mukavasti reilu tunti, vaha piti koittaa saannostella kaverin auringonottoa, ettei sen takia tartte unettomia oita viettaa.
Sitte suoritimme siirtymavaiheen huoneeseen jossa raikas bacardi-cola jo maistuikin... Seuraavaksi teimme pienenpienen iskun ostospaikoille ja hankimme kaverille tarvittavan kallosuojaimen, etteivat vauriot ainakaan merkittavasti lisaanny.
Ja koskapa olimme kaksin valitsimme ruokapaikaksi paikan josta saimme kutakuinkin kelvollisen juustohampurilaiset ranskalaisineen. Daamit kylla paikallesaavuttuaan hiukan moittivat ruokavalinnasta sen epatervellisyyden takia. kerroin kylla heti, etta terveellisyyden takia nautimme pullollisen kylmaa Tigeria...
Siita siirtyminen basaarin kautta omaan residenssiin. Matkalla buukkaukset tulevia paivia varten. Tip toimi asioidenhoitajana ja aikaansai kohtuullista paremmat saastot. Huomenna suuntaamme ihmettelemaan kookosta Buddhaa ja sen jalkeen auringonlaskua sille kuuluvalle paikalle. seuraavana paivana on vuorossa privaattityyppinen kalastusretki jonka aikana seka kalastamme etta snorklaamme. Ja sinne ei tuu muita ku me. Maksoo vaha, muttei maharottomia. Ja sitte seuraavana paivana on vuorossa kuuluisa Simon-Cabaree jonka pitaisi olla alansa huippua tassa maassa. Ja jo tututun tavan mukaan esiintyjat leidareita kaikkityynni.
Eli nama buukkaukset tehty ja maksettuki, etta nain tullee kaymaan.
Nyt siirryn tasta tuhertamasta tuonne bungalowin viileyteen ja siita alkaa iltaan valmistautuminen. Ystavani Leo on toki tuossa kassissa ja innokkaasti jo huutelee, etta miehn on mentava kun miehen on mentava.
Joten taalta tahan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti