perjantai 15. tammikuuta 2010

Juu eileen vaha se Kasikornin juippi katteli pitkin seinia ku selevis jottei sollukkaa lahettany niita mun tietoja paakallonpaikalle johona ne tunnukset teherahan heti ku ne vain tiarot saa. Annoon sen ketalehen olla maanpinnalla ja hoirettihin asia sievemman virkaalijan kans. Mutta taas kerran tuli toteen se ettei taala tuo kielitaito kovin kummonen oo. Tuoskaa pankis ei oikeen kukaa osannu tervehtimisia enempaa. Mutta sain asian kumminki seleville ja taas orottelemahan sen viestin tuloa.
Eileen oltihinki ehtoopaivalla Kissakala-farmilla johona piretahan erimoosia kaloja kai lahinna falleja varte, ei ne kuulemma niita pyyrysta eika muutenkaa hyaryksensa kayta. Olihan niita monta altaallista toinen toistaan suurempia kaloja joita sitte ruakittihin omista pikku pussiistamma. Pussit saatihin ruhtinaallisen 20bht:n summaa vastaan. Menihan siina tovi niita ihimetelles ja toki piti nauttia siina puun varjos virkistava juomaki. Ystavani Leo ei ollut paikalla, mutta mr.Singha tuuras hyvin.
Toki paluumatkalla sattuu kohoralle markkinat jokka tietysti piti kayra kattelemas ja jos jonkimmoosia tasvaroota hypistella. Mukaan tarttuu pienta purtavaa iltapaivan nautintahetkea varten joka vietettiin bungalowialueella puun varjossa. Ruuaksi tarttui monenlaista, oli kanaa ja kalaa ja vaikka mita. Ja erilaisia hedelmia joiden nimia en eres muista. Juomaksi olimme valinneet SanSomin kolan ja jaiden kera ja oli varsin virkistava iltapaivajuoma, niinku jo lahes ystavani Ian asiaa luonnehti.
Iltapaivaan kuuluu toki oleellisesti myos lepohetki ja sekin tuli toki suoritettua, kuinkas muuten.
Iltaruokailu suoritettiinkin sitte meren rannalla jonki matkan paas jonne hurautettiin mopokyydilla. Ruokahan on taalla aina loistavaa ja ei se pettany nykkaa. Poytaan kannettiin kalaa, kanaa ja lisakkeita jos jonkimmoosia. Jotta taas piti fallen venyttaa ittiaan jonkivverran...
Loppuilta meni jokseenki entiseen malliin. muutamia drinksuja sopivas ulukoilimaravintolas musiikkia ja tohinaa kattellen ja kuunnellen. Tuli mahtya taas tulishow joka ei huonoimmasta paasta ollukkaa.
Mutta niinku aina, nukkuma-aikaki koittaa ja niin kavi nykki.
Ja aamuhan meni entiseen malliin, ettei siita sen enempaa.
Aamun ohjelmaan oli suunniteltu pesulakeikka ja pankkiasian loppuun viilaaminen. Ja menihan siina tovi jos toinenkin ennenku sen pankkijutun sai pelaamaan. Tunnukset tuli, mutta etta sain hommat rulaamaan tarvittiin taas Tip hoitamaan puhepuolta. Ei oikeen loytyny kielitaitoa paakallonpaikaltakaa, mutta homma saatiin kuitenki tehtya ja sain muutettua kaikki tunnukset niin ettei niita taatusti tiera kukaa muu. Ei varmahan!
Sitte oliki kello jo siina mallis jotta oli aika suunnistaa rannalle ja paikaksi oli suunniteltu joku jonka nimia en tiatty ny justihin muista. Mutta ajella sinne sai tovin jos toisenki, mutta siella orotti tosi rauhallinen ja mukava ranta. Ei juuri muita ja sopivasti ravintelia, ettei paassy naantymys yllattamaan. Siina kului tovi jos toinenkin ja sielta paluumatkalla otti ja tyhjeni moposta takarengas. Onneksi oli korjaamo lahella ja omistaja suostui venymaan vaikka kuinka oli muslimi ja muuta jo kuulemma sulkivat liikkeitaan. Sisarengas uusiksi ja hinnaksi tuli ruhtinaalliset 120Bht, eli meneehan se jo yli kaharen juuron.
Etta tanaan ei sen kummempia, mutta sopiihan naita rauhallisiaki paivia ja niita pitaa ollakki. Vaikka ei tuo pankkijuttu niita helepompia ollu, mutta ku taala thaivaas kaikki on toisin. Nottei renkaa ollenkaa verrata kotomaan pankkitoiminnan tehokkuuteen. Toivottavasti luotettavuus on korkeampaa tasoa kuin mita palvelun nopeus. Tuo nettipankki on ainaki selkea ja sain sen toimimaanki mielestani tosi hyvin ja jopa ymmarsin mista oli kyse. Siis taas kerran voin olla itteheni tyytyvaanen.
Ja tuos sitte suihkutuksen jalakeen otin ja laharin kavelylle ja kattelin kohtuullisen rahanvaihtopaikan jossa vaihdoon viimmeeseu juurot paikalliseksi valuutaksi.
Ja tasta illasta odotettavis eilisen toisinto. Ruokaa, sopivasti juomaa ja elavaa musiikkia muutaman rinksun kera. mikas siina, mulle se vain sopii.
Ja huomiseksi suunniteltu menoa tuohon AoNang-piitsille josssa tosi hyvat mahdollisuudet ottaa hierontoja. Tokis iella runsaasti ihimisa, mutta valilla nain.
Joten taalta tahan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti