keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Juu, eileen syatiinki tas omas Resortis sita aikalailla pieneksi jaanytta kalasaalista ja taytyy sanoa jotta hyvin osasivat ne laittaa. Suolaa oli tarpeeksi ja itte sai lisata soosia mita tykkas. Toki tueksi piti ottaa kanakeitto ja katkiksia, ettei paase paaasia unohtumahan. Ja sitte pirettiin taas se istunto tuos lahella, vois melekeen sanoa jotta viirakos...
Tama aamu onki menny lahinna huilailles, rannallaki yritin tuneroosen olla mutta oli niin kuuma jotta oli palattava vilvoittavien juomien pariin. Tuossa asken tehtiin pieni retki basaarialueelle ja todettiin, etta on parempi jattaa ostosten teko tuonne isoollekirkolle johona huomattavasti alempi hintataso. Ja tavara samaa.
Tosiaan tama Phuket on selkeasti kallein paikka, sen huomaa kaikes. Toki taala varmaan porukkaa eniten kaykin ja silla tuo hintataso selittyy ainaki jollakitapaa.
Nyt sitte 1830 starttaamme sinne Cabareeseen ja sen jalkeen palaamme tanne Karonille syomaan ja siihen viereen karaokebaariin... Jospa sita ny vaikka vetaasis jonku tunteellisen piisin vahvalla tulukinnalla... Haatyy hualehtia tuosta nestetasapainosta (ja miksei muustaki...) jotta loytyy tulkintaan riittavaa vakuuttavuutta.
Ja huominen paiva on avoin, kyyti kentalle lahtee vasta 2000 joten siina onki miettimista...
No, sen nakoo sitte huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti