perjantai 29. tammikuuta 2010

Juu, eileen sitten vietettiin viimmeenen paiva Phuketis aiva vain oleskelles ja pikkuusen kavelles. Pesulakeikkaa ja vastaavaa siina ohes. Illalla ennen kentallelahtoa Juhani tuli meitin hotellille ja syotiin siina viela se viimmeenen illallinen. Kohta oliki taksi orottamas ja siirryttiin Phuketin kentalle jossa sellainen tunnin odottelu. Kentta helppo ja homma sujui ku rasvattu ku oli varausnumero ja tikettiki viela printattuna. Siita sitte koneeseen ja reilu tunti niin oltiin Bangokissa. Matkalaukkuja saiki sitte orotella tovin jos toisenki ja hotellilla oltiin vasta 0145 tai jotain. Pari Changin piti ottaa nukkumalaakkeeksi jotta sai koneen asettumaan.
Aamulla nukuttiki ihmeen pitkaan, lahes yhyreksaan.
Aamupalan jalkeen piipahdin parranajossa (50bht) ja sitte suunnistimmeki Chinatowniin. Ja sehan onki sitte varsinaanen sirkus, ihimisia vallan maharottomasti ja sita tavaraa lairasta laitaan. Ruokaa, vaatteita, leluja ja vaikka mita ja kaikkia tosi palio. Mukaan tarttuu ehtaa kiinalaasta (ja sita pikkasta parempaa) vihiriaa teeta, gingsenia ja viela lisaa teeta. Ja olishan siella ollu vaikka kuinka kattelemista mutta reilu tunti piisas meilla ja tultiin valilla hotellille viilentamaan. Tip jai kattelemaan telekkaria ja ma kaymaan tas ja tuos vieres rautatieasemalla jossa oivallinen apteekki hankkia gingsenkapseleita.
Ja hinnat tuolla Chinatownis oli tosi matalat, kolmasosa Phuketin hinnoosta. Ja kuulemma tavaratalo (siis ostoshelevetti) on samaa hintatasoa. Ja se eioo MBK. Mutta sinne sitte pikoohin ja siella on tarkootus jotaki pistella poskeensa. Tanaan meinaan lopetin tuon omelettien ja pekonin syonnin ja siirryyn riisikeittoon ja jotenki tuntuu paremmalta. Johan sita tuliki munia ja pekonia pisteltya aiva piisalle asti.
Ostoslistalla viela jotain, mutta maltillinen saa olla ettei mee matkalaukun paino kovaa ylaha, saattavat joskus olla tarkkanaki kentalla. Tannetulles paino oli 19kg, etta jotaki sinne via mahtuu...
Illalla mennaan varmaan tahan lahelle tuttuun paikkaan syomaan siitakin syysta, etta siella saa sellaasta katkisherkkua jota enoo muualta saanu.
Jotta nain taalla tanaan. Ja ilimahan taala isoolla kirkolla on lammin ja jokseenki tunkkaanen. Muttei haittaa.
Joten taalta tahan tai jotaki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti