maanantai 18. tammikuuta 2010

Ei tullu minivan vaan oli hypattava pic-upin kyytiin ja hurautettava Krabin kaupunkiin jossa puolisentunnin orottelun jalkeen sitte siihen minivaniin. Matka sujui kohtuullisen mukavasti ja parin lauttamatkan ja samoin parin tunnin jalkeen olimme jo KohLantalla ja resorttimme pikappi nouti meidat minivanin paatepysakilta.
Paikkahan on aiva loistava! www.kohlantapavilion.com on sivut jos joku haluaa vaikkapa uteliaasuuttaan kayra kattelemas...
Ja kellohan oli jo siinamallis jotta voitiin hyvalla omallatunnolla nauttia myahaanen lounas jos sita sellaaseksi haluaa sanoa. Lounaan jalkeen pikainen pyrahdys paikalliseen seveniin jossa sama tyyli, ei olutta enne viitta. Ja koska olemme syvalla etelassa ja viela muslimialueella ei naapurikauppa myynyt noita tuotteita ollenkaa. No, onhan naita kuppiloita. Tip nokosille ja mina rannalle. Nain se meni. Siina repaasin kohtuullisen siivun supaa ja yritin kayra mereski mutta siina ei oikeen hyvin onnistunu ku pohja siksi kivinen ja korallinen. Mutta resortissamme on pieni uima-allas etta paaryyn sinne polskimaan toviksi.
Illalla emme viittineet vaivautua eremmaksi vaan pienen rantakavelyn jalkeen menimme tahan omaan ravintolaan grilli-illalliselle. Itte otin ruuakseni varsin tuoretta barracudaa ja tekivathan siita hyvaa valkosipulin ja pippurin kans. Ruokailun jalkeen siirryimme laheiseen kuppilaan jossa kuuntelimme tovin Santana musiikkia, mutta paikallien nuoriso aloitti sentasoisen hampun polttelun, etta tervekeuhkoosena jouruun esittamaan tai vaatimaan paikan vaihtoa. Ja nain tehtiin ja tultiin tahan resortin paariin istuskelemaan ja jaimmekin pian Ianin kera kaksistaan nauttimaan sangsomia kolan kera. Niita meni siina muutamia jutellessa ja illan touhuja kattelles.
Tana aamuna jotenki tuntu silta, etta lenkki ei ollu paras maharollinen irea joten jatin sen valiin ja siirryin pienen nestetankkauksen jalkeen repaisemaan sita samaa supaa. Ja taas kohtuullinen siivu ja puhaldukset uima-altaassa. Kylla nyt kelepaa. Tip ansaattoo jonkitasoosen palakinnon taman paikan loytamisesta, on tama siksi hyva ja erullinenki viala. Talourellisena flikkana oli Tip neuvotellu sellaaswen hinnan jotta muut asiakkaat otettiin sisaan ennen meita, alennus oli lahes puolet!
Jaa, taas kello tulee 1100 ja seiskan myynti loppuu auetakseen taas viirelta, etta menee nyt sitte veden juonniksi jos en lahde tuonne raitille kavelemaan. Matkaa sinne ei palio oo, mutta alakaa tuo aurinko kuumottaa jo senverran jotta tairan menna tuohon bungalowiin vaha viilentamahan ittiani.
Ja ohojelmaa eioo suunniteltu eika juuri suunnitella. Nyt supaa ja soppaa! Taalta tahan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti