keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Juu, eilinen ensiksi.
Ei ollu enaa sekaa muovituolipaikkakeskittyma niinku ennen. Tilalle oli tullu katetut ulukoilimaravintolat ja hinnat oli toki noussu sita mukaa, ja ku ruokakaa ei niin haapposta ollu tuumattihin jotta saapi jaada siihen kertaan. No, sitte piti siina auttaa rt-veljea paitahankinnosita ja kayda raatalin kanssa veret seisauttavat hintaneuvottelut ja nyt neuvotellaan paitojen maarasta ja orotellaan mittoja etta paasee kraatari polokemahan sinkerihinsa vauhtia...
Sitte alakooki taas olemahan eres enaa loppuillan kuluttaminen ja se oliki multa lupaa (niinku sita ny muutenkaa juuri kysyttaas...) kysymatta jo sovittu aiemmin paivalla. Naispuolisen seuralaisen olinki jo tavannu ja hanhan on varsin viehattava paikallista naisihanuutta varsin hyvin edustava yksilo ja herraksi paljastuikin myos varsin miellyttava Britti. Voitais varmaan puhua jonkinasteisesta Englantilaistyyppisesta herrasmiehesta (tai ainaki siihen suuntaan) koska kysees kuuskymppinen joitaki vuosia elakkeella ollut valtion virkamies. No, eipahan tavinnu purra hammasta Rovaniemen takia. Ilta sujui varsin mallikkaasti seurustellessa ja loppuviimmeksi oli jopa mukava keskustella arkipaivaisista asioista niin siella kuin taalla. Ja riehaannuin loppuillasta senverran etta tuli nautittua yksi SangSom, toki soodavedella lantrattuna, ettei liikaa kirpaase...
No, siina illan aikana daamit sopivatkin jo taman paivan viettamisesta tai oikeastaan siita etta vietetaan se yhdessa. Ja tahan kylla kysyttiin mun mielipidetta ja jos se olis ollu poikkeava se olisi pitany. Nain on.
Niin, olimme jo aiemmin sopineet etta tanaan menemme PraNangCave-beachille jossa on joitakin kertoja tullut paivaa vietyettya. Ja sinneppa sitte hurauttelimme pitkahantaveneilla heti kymmenen jalkeen. Paiva rannalla sujui niinku sen rannalla sujuu, daamit siirsivat makuualustoja aina varjon puolelle etta sai olla tarkkana uimasta tultuaan ettei loikannu suorilla vanhaan paikkaan. Olis pian sanan varsinaases merkitykses voinu lyara kirveensa kiveen.
No, paivan aikana tuli tehtya tuttavuutta mrSinghaan pariinki kertaan kun kerran tma mainittu herrasmieskin totesi kellon olevan siina mallissa etta moinen tuttavuus voidaan suorittaa. Kuitenkin kohta kolmen jalkeen alkoi taivas osoittaa merkkeja (ja daamit vasya...) pilvien keraantymisesta ja koska aallokkoki naytti olevan nousussa otimme suunnan takaisin. Ja toimenpide oli oikea, rantaan ku paasimme niin jo piskootteli. Tuktuk alle (ja oli muutan ajoneuvo lujilla ku sinne sulloutuu kaks tukevarakenteista fallea ja pari hentoa daamia. Urheasti tuktuk kuitenki meidat kuljetti bungalowin edustalle ja pian paasiki jo suihkuun.
Ja kai turha mainita, etta paivan aikana daamit olivat keskenaan sopineet tulevan illan ohjelman ja sen tapahtumapaikat. Ja kun ohjelma meille kerrottiin, emme voineet muutaku se hyvaksya. Tulikohan ny vesitettya jotaki aiemapaa? Sanokaa joskus joku mulle. Jos joku uskaltaa.
No, tietenkin asiaan kuuluu kaynti jonkinasteisessa hiushoidossa ja koska meikalaisella ei moiseen ole juurikaan tarvetta niin oli tama valiajan ohjelmakin selvilla. Ja viela yks anekrootti. Kun tulin tanne nettipaikkaan ajattelin ottaa seurakseni muutaman paivan unohduksissa olleen ystavani Leon, mutta kun menin tata noutamaan laheisesta Seven-Elevenista niin mulle muistutettiin taas niista ajoista oikeen sita seinataulua noputtamalla. Jotta eiko ristus fallen nuppiin uppoa jottei taala myyra tuota janojuomaa koska sattuu vaan aikataulujen mukahan! Jotta siittas sain niin jotta tuntuu. Jotta meni jaakaffin juanniski.
Mutta suunnittelin ovelan kostotoimenpiteen. Heti ku saan taman onnettoman kiriootelman paatettya meen laheiseen kuppilaan ja tilaan ISOON LEON! Nain o!
Jotta kattotahan jotta mita huamiseksi on suunniteltu tai kuinka se asia mulle esitetahan. sen nakoo sitte. Nakymisiin ja kuulumisiin.
Paatan taman samaan tapaan kuin lukemassani kirjassa Eino-Mies Porkka-Koski: Taalta tahan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti