maanantai 25. tammikuuta 2010

Ja ettei tulisi lisaa turhaa toistoa niin totean vain eilisen menneen edellisten tavoin.
Ja tama mu valkeni tas aurrinkoisena ja etten lisaisi perisuamalaasta kateutta en sitak hehkuttele liikaaaaaa. Nyt edes pienta asiointia, pesulaaaaa ja sensellaastaaa. Ja 1330 lahto temppelireissulle ja samalla kattellaan auringonlasku joltaki sille varatulta paikalta. Ja siinapa paivan kuviot paapiirteittain. Nyt tassa odottelen Juhania saapuvaksi ja koitetan kulutta tam valiaika vaikka uima-altalla tai pienella kavelyreissulla tuossa rannalla.
Jotan ei tassa oikeen kummempaaaa. Sen vain eileen tuumasin jotta jos taalta meina jatkos nainki pitkia tai jopa pirempia aikoja viettaa on pakko kattella jotaki jariellista tekemista. Tama saatta alak puuruttaa johonakivaihees... En sano jotta mua puurutttas, kunhan vain ehtoolla tuallaasta oikeen aaneheniki tuumalin. Tip alaka kans jo olla jollakimuotoa valamis toihin paluuseen joka hanella atapahtuu heti 1.2. Ittellani ei viela tietoa toitten aluustta, mutta uskoosin siina alakupaivina kutsun kayvan. Mikali saaaamani etukateistiedot paikkansa pitaaa. Ja ne pitaa.
Ja ei tama Phuket oo mun paikka, liikaa porukkaa ja hintataso sen mukaanen. Vaikkaki kuinka on highseason niin silti tala nayttaa olevan korkiampi hintataso moneski asias.
Joten paikkkojen etsinta saa jatkua, nyt tuntuus kumminki KohChang olevan johoros, mutta AoNang hengitta heti niskan takana...
Jotta talalasia tuumaaluja talon tehty. Jottei kaikki oo menny joutavuuksien parris.
Nyt keskityn buukkaamaan lennot Bangokkiin torstai-illalle ja siitte jotaki muuta.
Heps.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti