perjantai 22. tammikuuta 2010

No, eileen pysyteltiin kumminki Patongilla ja tulipa nahtya ny seki Pikku?pattayaksi mainittu paikka. Baaria toisen vieres ja toki niita vahapukeisia flikkoja sialta huuteli. Muttei juurikaa mulle ku oli tuo tiukasti karesta kiinnipitava mukana. Ja ruokapaikkaki loytyy ja taas syatiin hyvaa ja palio. Ruokajuomana oli vain ystavistani kookkaampi Leo...
Loppuilta kului siina kavellessa ja matkalla hotellille piipahdimme sevenis josta hankin illaksi kohtuullisen maaran sangsomia taatakseni virheettoman ja jalkivaikutuksettoman younen. Niilla rohdoilla se tuli saavutettua ja aamu alkoikin hiukan paremmissa merkeissa kuin edellinen.
Aamulla oliki normitoimien jalkeen suhteellisen kivuton pakkaus, uloskirjautuminen ja siirtyminen tanne Karonilla. Nyt tassa odotellaan etta saavat huoneen kunnostettua. Tairan napata iippokassin sivutaskusta uikkarit ja menna nauttimaan altaan ehka viela hiukan yoviileasta vedesta.
Ystavani Marjo ja Rauno asuvatki tassa samassa paikassa ja ollaan jo sovittu yhteinen paivallinen ja jatkotilaisuus meidan residenssissa... Etta jossain vaiheessa lienee edessa hankintamatka iltaa ajatellen. Juomaa toki ja siihen sopivasti jotain pikkupurtavaa...
Ja sen kummempaa ohjelmaa eioo tallekkaa paivalle, ei tas enaa jaksa kauhiasti suunnitella. Jos jotain tulee mieleen niin sitte se tehdaan tai mennaan jonnekki. Nailla taas mennaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti