tiistai 26. tammikuuta 2010

Juu, lennot saatiin kumminki buukattua ja ne on sitte torstakiehtooksi ja kova myahaseksi menoo muttei enaa haitttaa. Sitte parisen paivaa Bkk ja kohti sohjolaa. mutta viela on aikaa jaljella joitaki paivia. Se eilinen BBQ-buffee oli aiva loistava ja sai niin tayteen ku ihimisen voi ruasta saara. Grillattavaa oli niin runsaasti ettei millaa pystyny venymaan etta olis saanu upotettua sita ruokamaaraa. Illan paatti sitte karaokebaari jossa Tip esitti parastaan. En itte mikrofoonin varteen suostunu, varsinkaa ku ei tuota etaisesti enklantia muistuttavalla kielella loytynyt juurikaa kiinnostavia tai tuttuja kipalehia. Mutta ilta meni siina oikeenki sutjakkaasti sangsomia siemaillessa. Resorttiin tultiin jo kymmenen mais ja aikalailla poikkinaisena joten ei muutaku nukuksimahan.
olihan talle aamulle suunniteltu heratys seittemalta ja nain myos tehtiin.
Aamutoimien jalkeen orottiki jo tilattu kyyditys portilla. Siita kaveri napattiin matkalta ja kohti laituria jossa meita odotti privaattipaatti. Siis olimma tilanneet kalastusveneen vain meiran kayttoon. No, jonkinlainen pettymys oli tuo reissu. Ensinnakin menomatka sinne pysakkipaikalle oli siksiki tyrskyinen, etta daamiosasto oli aikalailla voipuneita kun runsaan kahden tunnin kuluttua poukamaan saavuttiin. Siella pieni pulahdus veteen, itte snorklasin ihan pikkusen ja ku ei mitaa ihmeellista nakyny niin lopettelins enki homman. Sitte tarjottiin sovittu lounas ja se oli kans jonkinasteinen pettynys, kylmaa kanaa ja riisia. Pieni tuokin onkimista ilman suurempaa saalista tai ainakaan syotavaksi kelpaavaa. Vaihto toiseen paikkaan jossa merenkaynti siksi kova ettei kalastamisesta oikeen tullu mitaa. Mutta siita saatiin sentaan jokunen kala joita en ollu koskaa missaa nahanykkaa. Ja musitettava, etta seka meno- etta paluumatka oli vetouistelua jonka tuloksena ei tullu yhtaa mitaa. Eli pirun pitka istuminen venees ja vain vaha kalastusta ja ei juurikaa tulosta. Tip jo soitteli reklamaatiota matkan jarjestajalle mutta ei saanu tarvittavaa henkiloa puhelimeen. No, poishan sielta paastiin ja ei siina mitaa. Kokemushan seki oli, samoin ku eiline Buddhan tapaaminen. Tai BigBuddhan.
Ja olihan se aika uuvuttava matka kaikinpuolin, aurinko kun paistoi koko paivan tayrelta teralta ja varjonpuolta sai kattella vaha valia.
Mutta suihku friskas kummasti paluun jalkeen.
Kalat toimitimme tahan Resortin keittioon ja saamme nauttia niista tuossa kahareksan jalakeen. Saapas nahara jotta minkamoosta kalaa sielta pukkaa. Kovin olivat eksoottisen nakoosia, mutta kalastajien mukaan kelvollisa tai jopa parempiaki syatavaksi.
Ja veikkaan jotta nukkuamtti kolokuttelee aika aikaasin tana ehtoona, etta siinapa ne.
Huomiseksi ei sen kummepaa oo suunniteltu, illalla se kuuluusa Simon-Cabaree. Mutta sen nakoo sitte. Parisen tuntia tas via pitaa nalakaa pirella, muttei kehtaa mitaa syara ku ei tiara jotta kuinka palio sita sapuskaa sitte tuloo ku sita rupiaa pukkaamahan.
Jotta tairan viettaa tovin Leon seurassa ja vaikka pasteerata tuos raitilla aikanikuluksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti