lauantai 16. tammikuuta 2010

No ny joku vaaraleuka sia jo ajatteloo notta mita se ny jatkuvasti on tata joutavuutta kirioottamas. Eioo pakko lukia jos ei halua. Ristus mahan istun taala vaikka kymmenen tuntia paivas jos ma niin tykkaan. Moon BIG BOSS, raataliki niin aina sanoo ku se mun nakoo.
Joo, rannalla tuli oltua tovi jos toinenki ja koko aikataulutus johtuu siita kun Tip yllatti tana aamuna nousemalla jo puali kahareksan hamoos ylaha. Normaalisti son kiskonu unosia tuanne yhyreksan korville, jos on aina piisannu sekaa. Jotta ny ollahan tas mallis. Ja ma siina sen supaalun yhteyres tai oikiastaan jalakehen otin ja menin hiarojalle. Siis kysees se oikia Thai-massage, eika mikaa torkyjuttu. Rannalla kolomisenkymmenta avomokkia jossa aina puolenkymmenta hierontapaikkaa. Valittin siita kohtuullisenoloosen paikan ja eiku sinne. Ja tilauksena fullmassage kookosoljylla. Ja hieronta kesti sen tunteroosen, mutta ovat nama taalaki senverran juakalehia jotta hiaronnan aikana saivat multa via kasvohiaronnan repaastya. Olin siina jokseenki autuaallises tilas ja vastauksena oli tiatenki vain jees jees. Ja olihan se virkistava. Se tehtihin aloella ja kyllapa oli paikallaan! Sanoinkuvaamattoman hyva tunne ku valilla lamminta ja valilla lahes jaista kaaretta kasvoille ja sellaasta mukavaa hiarontaa. Toki Tip kavi valilla tarkistamas jottoon eres tontilla ku ei ruvennu sinne makuualustalle kuulumahan. Vaha se (niinku sillolis muka siihen varaa) moittii ku joutuu raukka mua sia heltehes orottamahan. Mutta tekipa eetvarttia tuo hieronta!
Sitte sita normisapuskaa lounaaksi, eli papaijasalaattia kanan ja nyt myos kalan kera. Ruokajuomaksi kipaisin marketista (en seiskasta ku sia ne pirulliset ei taaskaa olisi mulle myyny) juamaksi virkistavan olusen.
Ruakaalun jalakehen oli pienen miittingin aika, etta miten tama jotenki ylimaaraanen aika ny kaytettaasihin ja kohtuullisen pohorinnan jalakehen tulimma siihen tuloksehen jotta Tip siita hiussalonkihin ja mina tanne tata joutavuutta kirioottamahan. Ja annoon lisatehtavaksi tarkkaalla kurssitilannetta josko pitaas tuota seteliosastoa vahventaa.
Vahventamisesta tuli mieleen, etta buukkasin jo majootuksen Phuketista ja kohteenahan on rt-veljen Siam-hotelli (http://www.siamphkuethotel.com/) ja sinne ollaan menossa sitte 20 paivana. Ja sivumennen voin kehaasta jotta vaikka en veljea oo koskaa naamatusten nahanykkaa niin hinta oli asevelihinta kumminki. Son tua rt-veljeys sellaasta jotta se tas vaihees jo rupiaa tuattamahanki jotaki. Johonaki vaihees sai vain aina olla kukkaro seliallansa... No, harvoon sitakaa paasi olemahan.
Ja illaksi ma korkian omakatisesti valittin ruakapaikaksi skandinaaviravintolan. Nimi tais olla Divers Inn tai jotain vastaavaa ja naytti siina olevan ruokalista suomeksiki jotten pitaasi ihimeena vaikka jollaki finskilla olis siinaki sopas lusikkansa seas. Ja saattaa olla jotta joutuu jokusen lonkeron vetaasemahan jos niilla aiva riliaitoa tuotetta paasoo olemahan. Mainos ainaki seinas oli aamulla ku sita siina kattelin. Ja en pitaasi ihimeena vaikka ottaasin jonku enemman eurooppalaastyyppisen sapuskan, onhan naita tullu tas jo jokunen viikko syatyaki.
Ja saattaa olla jotta pikapualiin mennaan kattomahan raatalia ja niita rt-veljen paitoja, jos maksaas ne valamihiksi niin saisivat toimittaa sitte tuonne kortteerihin.
Huomenna lahto KohLantaan 1100 tuosta kortteeripaikalta ja orotettavis sellaanen reipas parituntinen automatka kahdella lauttamatkalla hoystettyna. Oikeen janskattaa jotta minkamoosen kortteerin Tip onkaa meille puukannu?
Tottapahan tuaki sitte nakoo ku sen aika tuloo.
Mutta ny siirryn tasta taas vaikka takavasemmalle hoperihtimasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti