maanantai 11. tammikuuta 2010

Jaahans, meniki sitte suunnitelmat osittain uusiksi. Aamuyosta herasin sellaasiin vattanpoltteisiin nottei pahimmista valia. Kolmannen Imodiumin jalkeen rupes vasta tokenemaan ja ku apteekki aukes Tip haki viela paikallisia troppeja ja niilla yhteensa homma tokeni. Mutta temppeliin en voinu lahtia eres yrittamaan epavarmas tilantees, sielta ku matkanvarrelta ei vessoja loydy. Joten aamupaivan levon jalkeen suunnistimme vuokratulla mopolla Kasikorn-Pankkiin ja avata plajaytin ittelleni tilin. Tai plajayttmista se ei aiva ollu, kielitaitoa ku pankissa ei juurikaa ollu. Tip hoiti taas tamanki suveriinisti ja homma tuli hoidettua ja jo pieni talletus tehtyaki. Samoin automaattikortin tunnus tuli vaihdettua. Ettas nyt ku viela oppis kayttamaan tata nettipankkia niin hommahan alakaas rulettaa. Mutta ku en mielestani saanu sita kayttajatunnusta, vain sen toisen osan. Ja selevishan seki asia noita pankin sivustoja tutkimalla, niitten olis pitany lahettaa emaililla se id, muttaku ei kukaa sita emailiakaa eres kysyny... Etta tallakertaan nain.
Mutta se tili saatiin avattua ja sen jalkeen olinki siina kunnos jotta tunniksi rannalle, pitihan se paivan kunto saara testattua muutoonki. Ja hyvin on nesteet sisalla pysyny, tuossa tunti sitte kaytiin riisikeitot vetaasemas ja olo senki vain koheni.
Eli huomenna sitte uus yritys temppeliin, heratys kuudenpintaan ja sitte riisikeitto aamupalaksi ja kohtuullinen nestetankkaus. Ja ei muutaku 1237 rappusta ylos ja tasmalleen sama maara alaha.
Ja paikallinen leidarishow meinattiin kayda illalla kattomas, multa jaa kylla buffeetyyppiset sapuskat valiin ja tairan valita enemmaki jotaki keittotyyppista.
Ja ilimathan taala tosiaas suosii vaikka noita sadekuuroja on iltaisin ollukki, eilen se tais kestaa toista tuntia ja jainki tanne nettipaikkaan mottiin siksi reiluksi tunniksi. Kello oli jo yli yhyreksan ku iltaeineelle paastiin ja tais jo silloon olla vaivat aluus ku ruoka ei ollu maullaan. Ei kipenettakaa.
Nojoo, nain tanaan ja huomenna toisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti